Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 07.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

Június második fele óta a Shiba Inu (SHIB) a 0,00000700 – 0,00000850 dollár közötti kritikus szintek között ingadozik.

A grafikonok közelebbi vizsgálata azt mutatta, hogy a tartomány szélsőértékei egybeestek olyan kulcsfontosságú rendelési blokkokkal, amelyeket érdemes tudomásul venni, különösen a július 25/26-i Fed-döntés előtt a volatilitást megcélzó makrokereskedők számára.

A BTC esetében a 29.300 – 29.500 továbbra is kulcsfontosságú szint maradt, amelyet figyelni kell, hogy meghatározzák a piac irányát a Fed döntése előtt és után.

A tartományi mélypont alatti áttörés a medvéknek előnyt jelenthet, míg a zóna meggyőző védelme a bikákat erősítheti az egész piacon.

A perspektíva érdekében a megbízási blokkok (OB) a nagy volumenű, nagy vagy intézményi szereplők által elhelyezett kereskedések területei.

A legtöbb esetben az ármozgás hajlamos reagálni ezekről a területekről. Így a megbízási blokkok megerősítése vagy érvénytelenítése meghatározhatja a piaci trendeket és a hangulatváltozásokat.

Eddig a SHIB a napi grafikonon a 0,00000785 – 0,00000824 dollár közötti medvés OB-nél (piros) szembesült az ár elutasításával.

Ha a Fed döntése elbizonytalanítja a befektetőket, akkor az alacsonyabb támaszzónák, különösen a H4 bikás megbízási blokkok 0,00000733 – 0,00000749 dollár és 0,00000698 – 0,00000719 dollár, kulcsfontosságúak lesznek az alacsonyabb időkeretű kereskedők számára, akik vételi lehetőségeket keresnek.

A medvés OB és felett a korábbi 0,00000850 dolláros tartományi mélypont felett van a medvés OB és az úttorlasz.

A SHIB csak akkor erősítheti meg az extra bikás szándékot, ha az előző tartományi mélypont felett zár.

Eközben a Relatív Erősség Index a semleges szint közelében hullámzott, míg az On Balance Volume oldalazó mozgást mutatott.

Ez megerősíti a semleges pozíciót és a Fed-döntés által kiváltott vihar (volatilitás) előtti nyugalmat.

SHIB

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!