Az OpenAI vezérigazgatója ma bemutatja „a kriptopénzt„

-

A Worldcoin nevű új digitális valuta a Tools for Humanity nevű cég ötlete, amelyet Sam Altman, az OpenAI társalapítója hozott létre.

A kibocsátás nemcsak a kriptopénz-iparágban jelent kulcsfontosságú mérföldkövet, hanem a blokklánc technológia és a mesterséges intelligencia összefonódását is jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ügyet ismerő, meg nem nevezett források szerint a Worldcoin token forgalmazásának részleteit is nyilvánosságra hozzák.

A Tools for Humanity képviselői azonban szűkszavúak maradtak, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták a híreket.

A Worldcoin Twitter-fiókján egy rejtélyes üzenet jelent meg, miszerint „Itt az idő. 24.7.23”, táplálta a spekulációkat, bár további konkrétumokkal nem szolgált.

A Worldcoin arra az elgondolásra épül, hogy digitális identitást hozzon létre a bolygó minden egyes embere számára.

Ennek elérése érdekében a Tools for Humanity kifejlesztett egy egyedi eszközt, amely beolvassa a felhasználók íriszét, így a blokkláncon keresztül egyedi digitális identitást hoz létre.

Alex Blania vezérigazgató kiemelte ennek a technológiának a fontosságát egy olyan korszakban, amikor a mesterséges intelligencia elmosódott a határvonal az ember és a nem ember között az interneten.

Blania azt is hangsúlyozta, hogy a Worldcoint a blokklánc technológia által biztosított decentralizált jellege különbözteti meg a többi kripto startuptól.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A vezérigazgató továbbá kiemelte a Worldcoinban rejlő lehetőségeket az egyetemes alapjövedelem (UBI) rendszerének megkönnyítésében.

Azáltal, hogy a Worldcoin egy gazdasági réteget integrál egy személyazonossági rendszerrel, az UBI elosztásában játszhat szerepet, különösen egy olyan világban, ahol a mesterséges intelligencia számos munkahelyet elavulttá tehet.

Olvastad már? Még mindig beeshet a Bitcoin 20 ezer alá

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!