PEPE (PEPE) technikai elemzés 05.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PEPE (PEPE)

A PEPE (PEPE) a grafikonokon jól teljesített, még akkor is, amikor a piac többi része a támaszszintek megvédéséért küzdött, vagy rövid távú csökkenő trendbe süllyedt.

Sőt, a május 1-jei mélypontok elérése óta az altcoin a szerkesztés idején 35%-kal emelkedett.

A hálózat növekedése is megugrott, amely nagyobb használatot és keresletet feltételez a mémcoin iránt. Az elemzett metrikák aláhúzták a felhalmozódást és csökkentették az eladási nyomást az elmúlt héten.

A 30 napos MVRV arány április közepén nulla alá esett, miközben az átlagos érmék kora metrika agresszívan felfelé tendált.

A PEPE ekkor érte el a 0,0000048 dolláros mélypontot. Az altcoin árfolyama azóta 65%-kal emelkedett, és az MVRV arány is enyhén pozitív.

A cikk megjelenésének időpontjában az átlagos coin életkor még nem vesztette el az emelkedő trendjét.

Összehasonlítva a 30 napos MVRV-t azzal, ahogyan február végén alakult, úgy tűnik, hogy a mémcoin hamarosan nagy nyereséget könyvelhet el, feltéve, hogy a Bitcoin nem zuhan a kulcsfontosságú támaszszintek alá.

Az erősen tartó vételi jelzéstől eltekintve a szunnyadó forgalom nem látott említésre méltó kiugrásokat az elmúlt hetekben.

Április 4-én volt egy, május 1-jén pedig egy másik kisebb. Ez a címek közötti csökkentett tokenmozgásra utalt, ami valószínűleg csökkentett eladási nyomást vázol.

Ezenkívül a 3 napos intervallummal súlyozott hangulat az elmúlt hónapban pozitív volt. Másrészről a PEPE mögött álló társadalmi volumen április eleje óta csökkenő tendenciát mutat.

Ezen egymásnak ellentmondó jelek azt mutatták, hogy a PEPE tisztességes online jelenléttel rendelkezik, ahol több a bikás elkötelezettség, mint a medvés.

Érdekesség, hogy a napi aktív címek lassan emelkedő tendenciát mutattak az elmúlt három hétben. A hálózat növekedése is emelkedik, ez pozitív fejlemény lehet, ami a kereslet potenciális növekedését jelzi.

A 12 órás árfolyamgrafikonon bikás előjelek mutatkoztak. A 0,000008 dollárnál lévő helyi csúcsot sikerült legyőzni, és támaszra váltani.

A RSI a semleges 50 felett maradt, és azt mutatta, hogy a felfelé irányuló lendület dominál.

A CMF azonban lassan csökkent, és a megjelenés időpontjában -0,01-es értéket mutatott. Ez azt jelezte, hogy a bika árstruktúra ellenére jelentős tőkeáramlás történt a piacról.

Ennek ellenére az összes tényezőt együttesen figyelembe véve még mindig valószínű, hogy a token a grafikonokon nyereséget fog mutatni.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!