Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyam a Bitcoin ETF jóváhagyása után bekövetkezett maximális nyereség feleződése és eltörlése után is tovább csökkent.

Sőt, ez a Bitcoin egyik legrosszabb teljesítménye a feleződés után is, a bevezetése óta.

Az ilyen kereskedési forgatókönyvekben egy kisebb fellendülés növelheti a piaci szereplők bikás hangulatát.

A legutóbbi árfolyam-akcióval ezért a BTC árfolyama most várhatóan 65.000 dollár fölé emelkedik, de a medvés lehetőség továbbra is fennállhat.

A Bitcoin az 57.000 dollár alatti mélypontról felpattan, és az emelkedő konszolidáció fenntartása után a bikás hírek közepette 63.000 dollár fölé ugrott.

A kereskedők ezért most egy olyan árfolyam-emelkedésre várnak, amely a helyi csúcsok felé emelheti a szinteket.

A bikás forgatókönyv közepette van egy kis lehetőség a medvés folytatásra, mivel a BTC árfolyama egy csökkenő ékben tartja a kereskedést.

Amint fentebb már említettem, a Bitcoin árfolyama egy csökkenő éken belül kereskedik, és most, hogy a piaci szereplők a felső ellenállásból való kitörést várják, egy medvés visszautasítás is utat törhet magának.

Figyelemre méltó, hogy a Gauss-csatorna medvés irányba fordult, ahogy az ár emelkedik, hogy tesztelje az ék felső ellenállását.

Ezenkívül az RSI továbbra is az alsó tartományokban kereskedik, ami kisebb erőt jelez a rallyhoz, mivel a bikák továbbra is kevésbé aktívak.

Ennélfogva a Bitcoin árfolyama még egy ideig a 62.900 és 63.400 dollár közötti tartományon belül kereskedhet, de ezen túlmenően úgy tűnik, hogy egy újabb medvés varázslat közeleg.

Ezt leszámítva a csökkenő forgatókönyv továbbra is érvényesül a coinra vonatkozóan, 60.000 dollár alatti medvés célokkal.

A BTC árfolyama itt találhatja meg az átmeneti mélypontjait, ami újabb bikás akciókat és aktivitást vonzhat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!