Az altcoinok rallyjának kezdete 2 hónap múlva várható

-

A teljes kriptopénz piaci tőke egy konszolidációs tartományt alakított ki az elmúlt hetekben, így jelezve az elkerülhetetlen fellendülést.

A Bitcoin (BTC) árfolyama 61 ezer dollár felett szilárd támaszszinttel rendelkezik, míg az Ethereum (ETH) korrekciós alját 2969 dollár körül alakította ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebből kifolyólag feltételezhető, hogy a közepes és kis kapitalizációjú altcoinok az utolsó nagyobb zuhanást élik át az árfeltáró szakaszba vezető parabolikus rally előtt.

Az előttünk álló altszezon legfontosabb mutatói

A Bitcoin dominanciája, a kriptopénzek rotációjának egyik fő indikátora a közeljövőben elkerülhetetlen fordulatot jelez.

Jelenleg 55 százalék körül mozog, a Bitcoin dominancia egy emelkedő háromszöget alakított ki, a heti Relatív Erősség Index (RSI) medvés divergenciával.

Az ETH/BTC páros makrofordulat is kiváltja az altszezont. Technikailag a pár az elmúlt hónapokban lefelé őrlődött, annak ellenére, hogy a heti RSI-n bikás divergencia mutatkozik.

Az elemzők várakozásai az altcoinok pumpálásával kapcsolatban

altcoin
Forrás: X

Az altcoinok piaci kapitalizációja – az Ethereum kivételével – az elmúlt hetekben korrekciós mintázatba ragadt.

A népszerű kriptoelemző, Captain Faibik azonban úgy véli, hogy egy fellendülés van a láthatáron.

Júniusig a kriptoelemző biztos benne, hogy a legtöbb altcoin esetében bikás kitörés lesz tapasztalható.

Egy bikás kitörés esetén a kriptoelemző arra számít, hogy az altcoinok legalább 35 százalékkal 900 milliárd dollár körüli szintre emelkednek.

A legfontosabb altcoinok, amelyekre figyelni kell

Az altcoinok elkerülhetetlen emelkedése leginkább az Layer 1 (L1), Layer 2 (L2), az AI-fókuszú érmék és a mémérmék, mint például Floki, Pepe, Dogecoin és Shiba Inu projekteket fogja érinteni.

A Fetch.ai (FET) például, amely már most is árfeltáró üzemmódban van, hamarosan egy jelentős emelkedő trend küszöbén áll.

altcoin
Forrás: X

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Hogyan változtatja meg a blokklánc-technológia a szerencsejáték-ipart?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!