ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

ONDO (ONDO)

Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek.

Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát, az Ethereumot (ETH) is túlszárnyalnia a közösségi fronton. Vessünk egy közelebbi pillantást az ONDO-ra, hogy lássuk, mi folyik itt.

Miközben a legtöbb kriptó napi grafikonja piros volt a piaci összeomlás miatt, az ONDO a másik irányt választotta.

A CoinMarketCap szerint az altcoin az elmúlt 24 órában több mint 5%-kal felértékelődött.

A cikk írásakor 0,76636 dolláron jegyezték, több mint 1,14 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 77. legnagyobb kriptónak számít.

A pozitív árfolyammozgás miatt a befektetők bizalma is megnőtt a token iránt.

Mindezt alátámasztotta az a tény, hogy az ONDO súlyozott hangulata meredeken megugrott. Valójában a fellendülés olyan éles volt, hogy ezen a fronton felülmúlta az ETH-t.

A LunarCrush nemrég megosztott egy tweetet, amely kiemeli az ONDO növekedését a közösségi fronton. Ugyanezen szerint a token közösségi interakciói 117,4%-kal ugrottak meg.

Az emelkedés egyik lehetséges oka a BlackRockhoz köthető. Megnőtt az altcoin közösségi volumene és értéke, miután kipróbálta az újonnan bevezetett képességet, hogy szinte azonnali konverziót végezzen a Circle USDC stablecoinja és a BlackRock új BUIDL tokenje között.

Vajon azonban az ezt az epizódot övező hype elég lesz-e ahhoz, hogy az ONDO fenntartsa a bikarallyt?

Hogy lássuk, merre tarthat az ONDO, elemeztük a Santiment adatait. Az elemzés szerint a tokenre nehezedő vásárlási nyomás növekedett, mivel a tőzsdéken a kínálata csökkent. Közben a tőzsdéken kívüli kínálata nőtt, ami rávilágít arra, hogy a befektetők többet halmoztak fel.

A top címek által tartott kínálat azonban enyhén csökkent, ami azt jelzi, hogy néhány bálna eladhatta a birtoklását. Az MVRV-aránya is problémásnak tűnt, ugyanis az elmúlt napokban meredeken csökkent.

Ezenkívül néhány technikai mutató is medvésnek tűnt. A Chaikin Money Flow (CMF) például csökkenést regisztrált, ami azt jelzi, hogy az árfolyam hamarosan korrekciót regisztrálhat.

Ehhez hasonlóan a MACD is egyértelmű medvés piaci előnyt vetített előre. Mindazonáltal a Relative Strength Index (RSI) emelkedett felfelé – Ez annak a jele, hogy az ONDO képes lehet fenntartani az emelkedő tendenciát.

Végezetül ezután megnéztük a Hyblock Capital adatait, hogy megtaláljuk a lehetséges célpontokat, amelyeket a token elérhet, ha a bikarally kitart.

Úgy találtam, hogy a token 0,87 dollár közelében ellenállásba ütközhet. E szint feletti sikeres kitörés lehetővé tenné a token számára, hogy az elkövetkező hetekben elérje az 1 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!