Nyereséget keresve: Milyen kriptot kell vásárolni, ahogy az árak csökkennek

-

A kriptopiac jelenleg jelentős elmozduláson megy keresztül, amit elsősorban a Bitcoin közelmúltbeli, 7%-os veszteséget követő felpattanása hajt.

A Bitcoin ezen felfelé irányuló mozgása pozitívan hatott az altcoinokra, felszabadítva őket a korábbi korlátok alól, és optimistább kilátásokat oltva a piacba.

Azonban fennáll a kérdés, hogy ez a tendencia mennyire lesz fenntartható.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin fellendülése éles reakciót váltott ki az altcoinok körében, és néhány vezető alternatíva máris felülmúlta a Bitcoin teljesítményét.

Az összes altcoin (a Bitcoin és az Ethereum kivételével) együttes piaci kapitalizációja azt mutatja, hogy annak ellenére, hogy a 463 milliárd dolláros erős támasz alá süllyedt, a piac mostanra stabilizálódik e szint felett.

Ez a támogatás kulcsfontosságú az altcoinok számára, a 400 milliárd dollár a kritikus biztonsági háló.

Ebben a volatilis környezetben bizonyos altcoinok egyre nagyobb figyelmet kapnak. A kereskedők ezeket a lehetőségeket vizsgálják, különösen árcsökkenéskor, jövedelmező lehetőségeket keresve.

Ezek az alternatívák változatos vásárlási lehetőségeket kínálnak azok számára, akik a jelenlegi piaci forgatókönyvben diverzifikálni szeretnék portfóliójukat, kihasználva a mélypontokat és keresve a hosszú távú nyereséget.

ScapesMania: A kripto és a szerencsejáték közötti szakadék áthidalása

A ScapesMania, a 376 milliárd dolláros szerencsejáték-ipar egyik jelentős szereplője a következő fázisra készül.

Az előértékesítés lezárultával a csapat azon dolgozik, hogy a tokent a főbb tőzsdéken jegyezzék, és jó esély van rá, hogy a token értéke felfelé fog szökni.

kripto

Szakértői tervezés a hosszú távú nyereségért

A ScapesMania csapata több éves know-how-val rendelkezik egy szilárd tervvel arra, ami a tőzsdei bevezetés után következik.

Az olyan elemekkel, mint a visszavásárlás, a burn, a staking és a tulajdonosok számára biztosított különleges kedvezmények, ez a stratégia folyamatosan új embereket vonz.

A DAO-irányítás használatával a támogatók beleszólhatnak és részesülhetnek egy több milliárd dolláros iparág előnyeiből.

A ScapesMania nem csak egy újabb mém érme, amely a trendeken lovagol.

Ez egy jól átgondolt projekt a játékvilágban, amely hosszú távra van berendezkedve.

>>> Utolsó felhívás a megtakarításokra: Előértékesítés hamarosan zárul! <<<

Közösségi vibrálás és nagy teljesítmény

Ahogy az elővételes értékesítés lezárul, a közösség zsibong. A projekt 4,800,000+ dollárt gyűjtött össze a közönségtől és a kiskereskedelmi szektorból, több mint 60.000 követője van, és a közösség minden héten 12%-kal növekszik.

A ScapesMania a nagy kriptobálnák figyelmét is felkeltette, akik 20.000 dolláros és annál nagyobb befizetéseket eszközölnek.

Az okosszerződés jóváhagyást kapott a legmagasabban rangsorolt biztonsági cégektől, és a csapat rangos támogatást kapott a blokklánc világának egyik nagy szereplőjétől.

A ScapesMania nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a közösséget helyezze előtérbe, és biztosítsa, hogy mindenki profitáljon a jó tokenomikából és a csábító jutalmakból.

Az utolsó lövésed a kedvezményes tokenekért

Mielőtt lezárjuk az előértékesítést, itt az esélyed, hogy beszállj az akcióba.

Gyorsan cselekedj, hogy megkaparintsd a kedvezményes tokeneket – ha egyszer elfogynak, akkor el is tűnnek. Ne hagyd ki!

kripto

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, XKJ298.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélye, hogy 10%-os bónuszt kapjon, miután a pénztárnál beírta az XKJ298 kódot egy speciális mezőbe, tehát cselekedjen gyorsan, az óra ketyeg.

Polygon (MATIC): Jelentős rallyra készül

A Polygon (MATIC) jelentős piaci érdeklődésnek örvend, és az előrejelzések szerint a következő hónapokban közel 600%-os rallyra lehet számítani.

Ez az optimizmus a szélesebb altcoin piac várható fellendüléséből ered, ami a Polygont (MATIC) a rally potenciális vezetőjének pozicionálja.

A Polygon (MATIC) árfolyama jelenleg emelkedő pályán van, ami a pozitív piaci hangulatot és a növekvő befektetői bizalmat tükrözi.

A jelentős rallyra való várakozás fokozza a Polygon (MATIC) iránti fokozott kereskedési aktivitást és figyelmet.

A Polygon (MATIC) előrejelzése rendkívül optimista, és jelentős árfolyam-emelkedés lehetősége áll fenn. Ez a bikás kilátás azonban nem mentes a kihívásoktól.

A piaci volatilitás és a szabályozási bizonytalanságok hatással lehetnek a Polygon (MATIC) pályájára.

A befektetőknek tisztában kell lenniük ezekkel a lehetséges nehézségekkel, miközben figyelembe veszik a jelentős rally ígéretes kilátásait.

Arbitrum (ARB): Stratégiai támogatások révén terjeszkedik

Az Arbitrum (ARB) a javasolt 85 millió dolláros támogatási programjával előrelépést tesz a piacon.

Ez a kezdeményezés, amelyet egy tanács és tanácsadók vezetnek, arra irányul, hogy ösztönözze a felhasználást és a fejlesztést a layer-2 platformon.

A program tükrözi az Arbitrum (ARB) elkötelezettségét a növekedés és a fejlesztés iránt, amelyet jelentős kincstárával támogat.

Az Arbitrum (ARB) árhelyzetét befolyásolják stratégiai kezdeményezései, köztük a támogatási program.

Ezek az erőfeszítések valószínűleg pozitívan befolyásolják az Arbitrum (ARB) tokenek árát, mivel bizonyítják a platform elkötelezettségét egy erős ökoszisztéma előmozdítása iránt.

Az Arbitrum (ARB) ígéretes jövő elé néz a támogatási programjával és egyéb fejlesztési kezdeményezéseivel.

A platformnak azonban a piaci dinamika és a más layer-2 megoldások által támasztott verseny bonyolultságával kell megküzdenie.

Bár a kilátások fényesek, az Arbitrumnak (ARB) meg kell küzdenie ezekkel a kihívásokkal, hogy teljes mértékben kiaknázhassa a benne rejlő lehetőségeket.

Compound (COMP): A DeFi hitelezés forradalmasítása

A Compound (COMP) a kriptopénzek piacán egyedülálló szereplőként pozícionálja magát, algoritmikus, autonóm kamatprotokollt kínálva.

Az átláthatóságra, a csökkentett tranzakciós díjakra és a fokozott likviditásra való összpontosítása megkülönbözteti a hitelfelvételi és hitelezési piacon.

A Compound (COMP) árfolyama tükrözi piaci pozícióját és a felhasználók számára kínált értéket.

A decentralizált finanszírozás innovatív megközelítésével a Compound (COMP) a befektetők és a kereskedők figyelmét is felkeltette, ami befolyásolja az árfolyam dinamikáját.

A Compound (COMP) jövője ígéretesnek tűnik, az árnövekedés és a növekvő elfogadottság várakozásai alapján.

A platformnak azonban meg kell küzdenie a piaci versennyel és a decentralizált pénzügyek változó helyzetével.

Bár a kilátások biztatóak, a Compound-nak (COMP) meg kell birkóznia ezekkel a kihívásokkal, hogy megőrizze növekedési pályáját.

Blur (BLUR): Az NFT-piac újraéledésének élharcosa

A Blur (BLUR) hullámokat vet az NFT-piacon, a közelmúltban közel 50 millió Blur (BLUR) token feloldásával.

Ez a lépés felpörgette az eszköz árfolyamát, és a Blur (BLUR) az NFT szektor újjáéledésének vezetőjeként pozícionálta a Blur-t.

A Blur (BLUR) árfolyama a token-feloldást követően jelentősen emelkedett, ami az NFT-piac iránti növekvő érdeklődést tükrözi.

Ez az ármozgás aláhúzza a platform vonzerejét a professzionális tartalomkészítők és befektetők számára.

A Blur (BLUR) az NFT szektorban további növekedésre van felkészülve, és további árfolyam-emelkedés lehetősége áll fenn.

A platformnak azonban el kell igazodnia az NFT-piacterek versenyhelyzetében és a kriptopiac eredendő volatilitásában.

Bár a kilátások fényesek, a Blur (BLUR) kihívásokkal néz szembe a lendület fenntartása terén.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiacot jelentős elmozdulás jellemzi, a Bitcoin közelmúltbeli megugrása hatással van a szélesebb altcoin-piacra.

Ez a piac stabilizálódásához vezetett, és az altcoinok együttes piaci tőkeértéke 463 milliárd dollár felett talált támaszt.

Ebben az összefüggésben az olyan kriptovaluták, mint a ScapesMania, vonzó opcióként jelennek meg a kereskedők számára, különösen árcsökkenés idején.

Az újonc nagyon is potenciálisan megváltoztathatja a szerencséjét a nagy növekedési képességével.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!