Nincs több kétség: újra használhatók a Crypto.com kártyái

-

A Crypto.com és a TenX kriptokártyái újra használhatók. Az Egyesült Királyság szabályozói megengedték a Wirecardnak, hogy folytassa „szabályozott tevékenységét”.
A Wirecard által kibocsátott Crypto.com és TenX által terjesztett kriptokártyák újra működőképesek, miután a brit FCA szabályozótestület megadta a szükséges engedélyeket.

Június 29-én a felügyelet újra engedélyezte a Wirecard Card Solution, vagyis a nagy bajjal küzdő német Wirecard AG newcastle-i leányvállalatának szabályozott keretek között történő működését.
Az FCA korábban június 26-án vonta meg az engedélyeket, közvetlenül az után, hogy a Wirecard AG 2 milliárd dollárnyi készpénzzel nem tudott elszámolni.
A vonatkozó korlátozások feloldására június 30-án, hajnali 2:01 órakor került sor, ami azt jelenti, hogy a Wirecard által kibocsátott összes kártya újra működőképessé vált. A szabályozó kiemelte, hogy továbbra is van néhány követelmény, amelyet a Wirecardnak teljesítenie kell.
A hírt azóta a Crypto.com és a TenX is megerősítette, akik szintén kijelentették, hogy a kártyák már használhatók.

Nagy bajban aWirecard

A botrány június 18-án kezdődött, amikor az EY könyvvizsgáló cég nem tudta megerősíteni 2,1 milliárd dollárnyi készpénz létezését.
Ahogy arról korábban a Financial Times is beszámolt, a Wirecard dubaji és dublini csapata állítólag közel 10 évig vezette félre az EY-t azzal a szándékkal, hogy „csalárd módon növeljék a Wirecard leányvállalatainak értékesítését és profitjait”.
Június 25-én a bajba jutott cég fizetésképtelenségi eljárás megindítására nyújtott be kérelmet, amely kvázi a csőd első lépése.
A Wirecard részvényesei időközben eljárást indítottak az EY ellen, amiért az elmúlt években hanyag módon végezték a cég auditálását.
Markus Braunt, a Wirecard volt vezérigazgatóját Münchenben letartóztatták, miután a társaság egyenleteinek téves feltüntetésével vádolták meg.

Olvastad már? Az XRP-re majdnem 1000 napja csak jelentős gyengülés jellemző

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!