NFT-piactérrel bővül Japán legnépszerűbb közösségi üzenetküldője

-

A Line, Japán első számú szuperalkalmazása elindította saját NFT piacterét, ezzel bővítve a kriptokész funkciók listáját.
Japán legnagyobb közösségimédia-alkalmazása, a Line hivatalosan is elindította saját, LINE NFT (non-fungible token) piacterét LINE NFT néven.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Yoshimoto Kogyo, egy nagy japán szórakoztatóipari konglomerátummal együttműködve – az LVC Corporationnel, a Line kripto- és blokklánc-kezelőjével – mintegy 40.000 különböző NFT-t kínál majd 90 millió felhasználójának.
A hamarosan megjelenő NFT-k első hulláma a vállalat házon belüli, Yoshimoto NFT Színházának videóit, valamint a jól ismert anime-sorozat, a Patlabor the Mobile Police karaktereinek ábrázolásait tartalmazza majd, és a következő hónapokban továbbiak is felkerülnek a kínálatba.
https://twitter.com/nftigoo/status/1514163683194191872
A felhasználók a megvásárolt NFT-ket a LINE BitMa pénztárcában tudják tárolni, amely a BitMax kriptotőzsdével közösen kínált termék.
Az alkalmazás NFT-képességekkel bővíti a kriptokész funkciók egyre növekvő listáját, miután az év elején bevezette azt a lehetőséget, hogy a felhasználók a LINE Pay online kereskedők bármelyikénél a natív LINK tokennel (LN) fizethetnek a termékekért.
A Line arról híres, hogy Japánban az első nagy technológiai vállalatok között volt, amelyek bevezették a kriptopénz- és blokklánc-technológiát, miután 2018-ban elindította saját kriptotőzsdéjét.
Az NFT-k egyre népszerűbbek Japán-szerte, annak ellenére, hogy az ország viszonylag szigorú kriptószabályozással rendelkezik.
A japán pénzügyi szolgáltató konglomerátum, a Nomura Holdings az ország legújabb nagy szereplője, amely cselekvési tervet dolgoz ki az NFT-k bevezetésére.

Az év elején a nagy japán e-kereskedelmi vállalat, a Rakuten bejelentette saját NFT kereskedési platformjának elindítását, amelyet Rakuten NFT-nek neveztek el.

Olvastad már? Gyermekrajzokból NFT – interjú a Baby Vizsla Inu üzleti vezetőjével

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!