Nézd meg, mennyit ér a Reddit-karmád

-

Viccekkel, poénokkal és tippekkel gyorsan lehet keresni a Reddit kriptopénzfórumán.

Ettől a hónaptól kezdve az r/CryptoCurrency alredditen szerzett minden egyes 33,22 Reddit-karmával egy dollárt lehet keresni egy ma közzétett táblázat és grafikon szerint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Redditen a karma akkor jár, ha más felhasználók felértékelik a hozzászólásokat és kommenteket.
Az r/CryptoCurrency kriptofanatikusai megtalálták a módját, hogyan tokenizálják ezt a rendszert, és 2020 májusában elindították a MOON-t, egy ERC-20-tokent, amelyet a havonta szerzett karma arányában kapunk.
Jelenleg a CoinGecko szerint 10,95 MOON tokenre van szükség ahhoz, hogy egy dollárt keressünk. Ez azt jelenti, hogy ha becsületes redditor voltál, akkor a 33,22 karma pontszámod jelenleg majdnem tizenegy MOON-t ér, de ez a szám nem fix.
2020 októberében a felhasználóknak mindössze 1,71 karmára volt szükségük ahhoz, hogy egy dollárt keressenek.
A múlt hónapban a lelkes kriptoredditoroknak 69,01 karmára volt szükségük ahhoz, hogy megszerezzék ezt a dollárt.
A MOON-okat körülbelül egy éve lehet készpénzre váltani, de a jelenlegi natív blokkláncukról – a Rinkeby teszthálózatról – az Ethereum oldalláncára, az xDai-ra kell átvinni őket. Ez nem könnyű.
Ez nagyrészt azért van, mert az r/CryptoCurrency tokenek még tesztelés alatt állnak, és az alredditen belüli használatra tervezték őket.
A redditorokat arra bátorítják, hogy a nehezen megkeresett MOON-okkal vásároljanak speciális tagságokat az alredditen.
A tagsággal a felhasználók GIF-eket adhatnak a kommentekhez, speciális jelvényeket és díjakat vásárolhatnak, tippeket adhatnak más felhasználóknak, és részt vehetnek a subreddit fejlesztését célzó szavazásokon, ahol a tagok befolyását az súlyozza, hogy hány MOON-t szereztek.
A MOON-kínálat 250 millió tokenben van korlátozva. Októberben a subreddit kezdetben 50 millió MOON-t osztott szét – az addig megszerzett karmát a magas számba beleszámította.
A következő hónapban újabb 5 millió került kiadásra, és minden hónapban 2,5%-kal csökken az kibocsátás.

A MOON-ok nem az egyetlen ERC-20-as tokenek, amelyeket a Redditen keresztül lehet keresni.
Az r/Fortnite, a Battle Royale játéknak szentelt subreddit látogatói minden hónapban BRICK tokeneket szerezhetnek a karmájukkal.

Olvastad már? Az opciós kereskedők célja a 100 ezer dolláros Bitcoin 2021 végére, van rá esély?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!