Van de Poppe nem lenne meglepve, ha a héten elérnénk a 38 ezer dollárt

-

Michaël van de Poppe úgy véli, hogy a BTC/USD a következő napokban felfelé indulhat meg a Grayscale miatt érzett idegesség ellenére.
A Bitcoin (BTC) a hétvégén már a nyolcadik egymást követő héten zárt egy kulcsfontosságú mozgóátlag alatt, de egy elemző a közeli kitörésre fogadkozik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a bitcoin a hétfői, csalódást keltő heti zárást követően visszafordította a hétvégi nyereséget.
A legnagyobb kriptopénz szombaton és vasárnapon keresztül tartotta a megszokott kereskedési tartományt 33.000 dollárral mint támasz, de az új hét tompította a lendületet.
A Rekt Capital népszerű kereskedője és elemzője szerint, hacsak nem sikerül előrelépést elérni, a Bitcoin-bikáknak nem kell sokat várniuk, mielőtt újabb veszteségek érik őket.
„A kék 50 hetes EMA még mindig tart mint támogatás” – foglalta össze egy tweetben.

„Ha ezt a HL-t nem sikerül hamarosan visszaszerezni támaszként, akkor az 50 WEMA-ra nehezedő eladói nyomás túl nagy lehet ahhoz, hogy a $BTC itt kitartson”.


Mások optimistábbak voltak. Michaël van de Poppe kereskedő a legutóbbi videóbejelentkezésében odáig ment, hogy napokon belüli BTC-árfolyamkitörést jósolt.
„Úgy vélem, hogy a Bitcoin kitörést fog végrehajtani felfelé” – jósolta.

„Nem lennék meglepve, ha a bitcoint 38.000 dollár körül fogják kereskedni a héten a napokban”.

A Binance tőzsdén a vételi és eladási szintek áttekintése alapján az ellenállás 35.000 dollárnál alakul ki, a 30.000 dollár pedig továbbra is általános támasz marad.

Az altcoinok már leselkednek a bitcoin döntése előtt

Van de Poppe hozzátette, hogy ez a mozgás jó lehet az altcoinoknak, amelyek elkezdhetnek tőkét kovácsolni a bikás hangulatból.
Korábban azzal érvelt, hogy az altcoinok az elkövetkező hónapokban felülmúlják majd a Bitcoin növekedésének sebességét.

„Szerintem az altcoinok is közel vannak a mélyponthoz” – mondta pénteken.

A legtöbb altcoin lapos teljesítményt mutatott a nap folyamán, alig változott az elmúlt 24 órában.

A Cointelegraph beszámolója szerint egyik irányba sem mutatkozik erős hangulat, így továbbra is fennállnak az aggodalmak, hogy külső tényezők indokolatlanul befolyásolhatják az árfolyamok alakulását a kriptovaluták számára.
Ez a Grayscale kriptófeloldásainak formájában jelentkezik, amely július folyamán mintegy 42.000 BTC-t érint.

Olvastad már? Ethereum London hard fork: amit tudnod kell és amire számíthatsz

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!