Van de Poppe nem lenne meglepve, ha a héten elérnénk a 38 ezer dollárt

-

Michaël van de Poppe úgy véli, hogy a BTC/USD a következő napokban felfelé indulhat meg a Grayscale miatt érzett idegesség ellenére.
A Bitcoin (BTC) a hétvégén már a nyolcadik egymást követő héten zárt egy kulcsfontosságú mozgóátlag alatt, de egy elemző a közeli kitörésre fogadkozik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a bitcoin a hétfői, csalódást keltő heti zárást követően visszafordította a hétvégi nyereséget.
A legnagyobb kriptopénz szombaton és vasárnapon keresztül tartotta a megszokott kereskedési tartományt 33.000 dollárral mint támasz, de az új hét tompította a lendületet.
A Rekt Capital népszerű kereskedője és elemzője szerint, hacsak nem sikerül előrelépést elérni, a Bitcoin-bikáknak nem kell sokat várniuk, mielőtt újabb veszteségek érik őket.
„A kék 50 hetes EMA még mindig tart mint támogatás” – foglalta össze egy tweetben.

„Ha ezt a HL-t nem sikerül hamarosan visszaszerezni támaszként, akkor az 50 WEMA-ra nehezedő eladói nyomás túl nagy lehet ahhoz, hogy a $BTC itt kitartson”.


Mások optimistábbak voltak. Michaël van de Poppe kereskedő a legutóbbi videóbejelentkezésében odáig ment, hogy napokon belüli BTC-árfolyamkitörést jósolt.
„Úgy vélem, hogy a Bitcoin kitörést fog végrehajtani felfelé” – jósolta.

„Nem lennék meglepve, ha a bitcoint 38.000 dollár körül fogják kereskedni a héten a napokban”.

A Binance tőzsdén a vételi és eladási szintek áttekintése alapján az ellenállás 35.000 dollárnál alakul ki, a 30.000 dollár pedig továbbra is általános támasz marad.

Az altcoinok már leselkednek a bitcoin döntése előtt

Van de Poppe hozzátette, hogy ez a mozgás jó lehet az altcoinoknak, amelyek elkezdhetnek tőkét kovácsolni a bikás hangulatból.
Korábban azzal érvelt, hogy az altcoinok az elkövetkező hónapokban felülmúlják majd a Bitcoin növekedésének sebességét.

„Szerintem az altcoinok is közel vannak a mélyponthoz” – mondta pénteken.

A legtöbb altcoin lapos teljesítményt mutatott a nap folyamán, alig változott az elmúlt 24 órában.

A Cointelegraph beszámolója szerint egyik irányba sem mutatkozik erős hangulat, így továbbra is fennállnak az aggodalmak, hogy külső tényezők indokolatlanul befolyásolhatják az árfolyamok alakulását a kriptovaluták számára.
Ez a Grayscale kriptófeloldásainak formájában jelentkezik, amely július folyamán mintegy 42.000 BTC-t érint.

Olvastad már? Ethereum London hard fork: amit tudnod kell és amire számíthatsz

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!