Népszerű coinokat is eltávolít a Crypto.com az Earn programjából

-

A kriptotőzsde kivágja a DOGE, SHIB és 13 másik coint az Earn programból, de hozzáadja a ZIL, NEAR és FTM coinokat.
A medvepiac folytatódik, a Crypto.com hétfőn bejelentette, hogy 15 kriptovalutát távolít el a Crypto Earn jutalmazási programjából.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Tezos (XTZ) és a FLOW is azok között a coinok között van, amelyeket eltávolítanak, de a Crypto.com hozzáadta a listához a Zilliqát (ZIL), a Fantomot (FTM) és a NEAR-t is.
A Crypto.com emellett öt különböző stabilcoin jutalomrátáját is módosítja: TGBP, TAUD, TCAD, TUSD és USDP (Paxos USD), amelyek a brit fonthoz, ausztrál dollárhoz, kanadai dollárhoz és amerikai dollárhoz kötött digitális eszközök.
A többi kriptovaluta, mint például a Bitcoin, Ethereum, Polygon, Avalanche és Solana jutaléka változatlan marad.
A vállalat a közleményében nem közölte, hogy miért távolította el az adott tokeneket.


A hírre adott reakciók vegyesek voltak, sok felhasználó a Twitteren azt mondta, miszerint „kár”, hogy a Shiba Inu- és a Dogecoin-jutalmak már nem jöhetnek szóba.
Mások azt mondták, hogy a tőzsde kamatai olyan alacsonyak, hogy azok egy hagyományos bankhoz hasonlíthatók.

„Nem éri meg lekötni semmilyen pénzeszközt!”  mondta egy Bitcoin-tulajdonos.

Míg sokan csalódottak voltak a hír miatt, mások szerint a Crypto.com pozitív lépéseket tett a „hosszú távú fenntarthatóság” felé.
A Crypto.com Crypto Earn változásai mindössze két héttel azután következnek, hogy a vállalat bejelentette, hogy a „piaci visszaesés” miatt elbocsátja alkalmazottainak 5%-át.

Olvastad már? Tartja a 20.000 dolláros tartományt a bitcoin

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!