Tartja a 20.000 dolláros tartományt a bitcoin

-

Mivel a BTC nemrég 2020 óta először a 20.000 dolláros tartományba került, a kisbefektetők is lehetőséget kaptak arra, hogy megvalósítsák álmukat, és legalább 1 BTC tulajdonosai lehessenek.
Amióta a korai bitcoin (BTC) befektetők milliomosokként ébredtek, mivel az ökoszisztéma az internet általánossá válásával párhuzamosan óriási népszerűségre tett szert, a befektetők világszerte igyekeznek minél többet felhalmozni a 21 millió BTC-ből – sok csak egy-egy Satoshit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Június 22-én a Kriptoworld.hu arról számolt be, hogy az egy BTC-t vagy annál többet tartalmazó bitcoin tárcacímek száma mindössze 7 nap alatt 13.091-gyel nőtt.
Bár az 1 BTC-t birtokló címek száma a következő napokban azonnal csökkent, a Reddit kriptoközössége továbbra is örömmel fogadja az új kriptobefektetőket, akik hódoltak a wholecoinerré válásnak.

Az 1 BTC beszerzését bejelentő Reddit-poszt. Reddit

A fenti képernyőképet megosztó redditor, arbalest_22 elárulta, hogy 2021. február 14. óta több hónap alatt összesen körülbelül 35 ezer dollárba került neki 1 BTC felhalmozása. A redditor célja, hogy elérje a 2 BTC-s szintet.
Arbalest_22 a Coinbase kriptotőzsdén kezdett BTC-t vásárolni, de később az alacsonyabb díjak miatt a Strike-ot kezdte használni. Megosztva egy kis betekintést a jövőbeli terveibe, kijelentette:

„Remélem, hogy a jövőben inkább úgy tudok vele bánni, mint a gazdag emberek az ingatlanokkal, akik hitelt vesznek fel rá. Aztán ahogy felértékelődik, csak kifizetem a régi hitelt egy újjal. Bumm, adómentes jövedelem.”

Ezt követve egy másik Reddit-felhasználó, Evening-Main-5860 is arról írt, hogy sikerült 1 BTC-t összegyűjteni, miután nagyrészt egy dollárköltség-átlagolási (DCA) stratégiát követett, amelyben rendszeresen vásárolt kisebb mennyiségű BTC-t hosszú időn keresztül, kijelentve:

„Sikerült elkapnom a zuhanást, és eleget vásároltam ahhoz, hogy átjussak a célvonalon. Ez nem volt könnyű mutatvány. Én csak egy átlagos fickó vagyok, átlagos élettel.”

A legalább 1 BTC-t tartalmazó tárcacímek számának adatai. Forrás: Glassnode

Június 15. és június 25. között a Glassnode adatai szerint 873-mal nőtt az 1 BTC-nél többel rendelkező Bitcoin-tárcacímek száma.
Miközben a csökkenő BTC-árakat sokan befektetési lehetőségnek tekintik, a Google keresési trendek rávilágítanak arra, hogy egyes befektetők a bitcoin bukásán spekulálnak.
A Google keresési eredmények a kriptopénzpiacok iránti aggodalom csúcspontját tükrözik, miután az eszközárak hetek óta tartó könyörtelen eladási hullámokon vannak túl.

Olvastad már? Kína a Bitcoin összeomlására figyelmeztet, az angolok viszont derűlátók

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!