Nemsokára Solana NFT-ket is vehetünk majd egy vezető NFT-piactéren?

-

Hamarosan Solana NFT-k érkezhetnek egy vezető Ethereum NFT-piactérre, ha hihetünk a kiszivárgott képernyőképeknek.
Az OpenSea vezető NFT-piactér elsősorban az Ethereumra koncentrál, de a Solana NFT-ökoszisztéma támogatása is megtörténhet hamarosan, ahogy azt a frissen kiszivárgott képernyőképek is sugallják.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A képernyőképek Jane Manchun Wongtól származnak, egy jól ismert bloggertől és hackertől, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy jóval a hivatalos bejelentésük előtt fedezett fel technológiai funkciókat olyan cégeknél, mint a Twitter, a Facebook és az Instagram.
Wong képernyőfotói, amelyeket ma osztott meg a Twitteren, azt mutatják, hogy az OpenSea támogatja a népszerű Solana-pénztárcát, a Phantomot, valamint a Solanát a támogatott blokkláncok egyikeként jeleníti meg a jelenlegi lehetőségek, az Ethereum, a Polygon és a Klaytn mellett.


Wong elmondta a Decryptnek, hogy az OpenSea weboldalának vizsgálata során találta meg a Solanára vonatkozó, általa is megosztott utalásokat.
Hozzátette, hogy a felhasználói felületen belüli említéseken kívül más utalások is voltak, és hogy „megpróbálták elrejteni” az újítást.
Amikor az OpenSea képviselőjét megkérték, hogy kommentálja a hírt, ő csak egy „régi spekulációnak” nevezte azt, és rámutatott egy korábbi állítólagos kiszivárgott képernyőképre, amely a Solana-támogatást mutatja a webhelyen.

A képviselő azt mondta, hogy az OpenSea „kommentálni fogja, ha lesz valami mondanivalónk”.
Az egyre növekvő NFt-piac legnagyobb részét jelenleg az Ethereum-alapú NFT-k teszik ki, amely a DappRadar adatai szerint 2021-ben elérte a 23 milliárd dollár értékű kereskedési volument.
Az OpenSea egy vezető piactér, amely az utóbbi időben rutinszerűen több milliárd dollár értékű kereskedési volument generál havonta, és nemrég 13,3 milliárd dolláros értékelést ért el a legutóbbi finanszírozási körét követően.
A Solana NFT-ökoszisztéma azonban tavaly ősz óta egyre nagyobb lendületet vett az olyan vezető gyűjteményeknek köszönhetően, mint a Solana Monkey Business és a Degenerate Ape Academy.

A Solana NFT-k eddig több mint 1,2 milliárd dollárnyi kereskedési volument generáltak a platform Metaplex NFT-szabványának készítői szerint. A Solana NFT-piacterek közé tartoznak a Magic Eden és az FTX NFT-k.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Valinda L Wood

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!