Nehéz kiigazodni a Bitcoinon, de pánikra semmi ok

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) az elmúlt héten némiképp visszaesett, és mintegy 7,60%-os értékcsökkenést szenvedett el.

Azért az reményre adhat okot, hogy az elmúlt 24 órában mintha kezdene visszatérni belé az erő, és a Fed kamat döntésének hatására 5,30%-ot erősödött. Egy időre úgy tűnt, hogy vége a BTC rallijának, de talán mégsem így van?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nézzük csak, mi történhetett! 2024. március 14-én a Bitcoin érme történelmi csúcsot döntött, és elérte a 73.750.07 dollárt.

Cikkünk írásakor azonban a Bitcoin 67.270 dolláron áll, tehát erősen úgy tűnik, hogy a token kezdi magát összeszedni.

A jövő szempontjából kiemelt fontosságú, hogy figyeljünk a közelgő Bitcoin-felezésre, amely várhatóan alig egy hónapon belül végbemegy. Ez a bányászatot érintő esemény igazán fontos a kriptók történetében. 

Ezen túl a Bitcoin árát is érdemes szemügyre venni, hiszen elég érzékenyen követi a piac hangulatának változásait.

Ne pánikolj be a Bitcoin árától, inkább nézd meg, mi következik most!

Bitcoin árfolyam-előrejelzés

Ugyan a Bitcoin közelmúltbeli teljesítménye elcsüggeszthet néhány befektetőt, érdemes némi kitekintést tenni az egyes altcoinok irányába.

A SOL például majdnem 190 dolláron pörög, és az elmúlt 30 napban több, mint 83%-ot nőtt az értéke.

Hozzá hasonlóan a JUP és az AVAX is elég lendületes, utóbbi 55,60 dolláron forog. Úgy tűnik, mostanában elég jók a kilátások kriptovaluta téren.

Ami azt illeti, a Bitcoin diagramját elég nehéz követni, hiszen az ára folyamatosan változik. Az elemzők az érme mozgását illetően nem értenek egyet: van aki szerint értéke jelentősen csökkenhet, míg mások azt várják tőle, hogy a feleződés előtt felmenjen akár 100 000 dollárra is.

Forrás: CoinMarketCap

A múltban a felezési események során az történt, hogy a Bitcoin árfolyama kissé, vagy nagyon is sokat esett, majd egy ideig azon a szinten is maradt.

Tehát megvan rá az esély, hogy a Bitcoin a felezés előtt lecsökken mondjuk 60 000 dollárra, majd úgy júniusig vagy júliusig ott is ragad.

De persze a sötét völgy után az értéke ismét kiugorhat, talán még januárig is. Arról is elindultak a pletykák, hogy a közelgő amerikai választások vajon hogyan érintik majd a BTC árfolyamát. Egyesek szerint ha Trump nyer, akkor az ára igencsak megindulhat felfelé.

Az elemzők szerint a felezési esemény előtt nem kizárt az áringadozás, de azért bőven van okunk arra, hogy pozitívak maradjunk a piac jövőbeli változásait illetően.

Az egyik legjobb Bitcoin-alternatíva Stake-to-Mine mechanizmussal

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy olyan új kriptó ökoszisztéma, mely gyökeresen megújítja a  felhőbányászat működését, gyakorlatilag könnyebbé és hatékonyabbá teszi azt.

Az Ethereum alapú Bitcoin Minetrix egyedi „Stake-to-Mine” rendszert vezet be.

Az ICO prímán indult, és cikkünk írásáig, csütörtök kora délutánig több mint 12,47 millió dollárt gyűjtött be, plusz a tulajdonosok 56%-os APY-hoz is hozzájuthatnak.

Az érmetulajdonosok passzív jövedelmet és felhőbányászati ​​krediteket is szerezhetnek a befektetési szerződésükkel.

Bár ezek a kreditek nem alkalmasak a kereskedésre, lehet belőlük vásárolni Bitcoin felhőbányászati ​​teljesítményt a Bitcoin Minetrix rendszerén belül.

Ráadásul a Bitcoin Minetrix whitepaper-je szerint a felhasználók bányászati ​​időhöz és a bányászati ​​bevételek egy részéhez is hozzájuthatnak.

A felhőbányászati ​​folyamat tokenizálásával a Bitcoin Minetrix megnyitotta a kriptós, vagy bányászati ismeretekkel nem rendelkezők előtt is az utat.

Plusz, a felhasználók képesek irányítani az eszközeiket is, hiszen a bányászat jutalmai nem forgalmazható ERC-20 tokeneknek minősülnek. Ez merőben más, mint a megszokott felhőbányászat esetében, ahol igen gyakoriak a csalások.

Cikkünk írásakor, csütörtök kora délután egy BTCMTX ára 0,0142 dollár, amely körről körre emelkedik. Ismerd meg jobban a projektet a Bitcoin Minetrix árfolyam-előrejelzésünkből!

Azok, akik szeretnének befektetni, egy minimum 10 dolláros vásárlással vághatnak bele az előértékesítés során.

Vásárolni ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával van módod. Itt elolvashatod, hogyan vásárolhatsz egyszerűen BTCMTX natív érmét!

A projekt attól is izgalmas, hogy elindította a 30 000 dolláros nyereményalappal bíró airdropját, mely során tíz szerencsés kiválasztott egyenként 3000 dollárt kaphat kézhez. A feladatok egyszerűek, csak kövesd a honlapjukon közölt utasításokat!

A minderop-ra már 53,466-an jelentkeztek, és még 102 napig lehet rá becsekkolni. Vegyél részt a BTCMTX előértékesítésében, és nyerj értékes pénzdíjat! 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!