Navigálás a bikapiacon: 2024-re a legfontosabb kriptók

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelentős fellendülésen megy keresztül, a Bitcoin pedig a rekordokat megdöntve 73.000 dollár fölé emelkedett.

Ez a figyelemreméltó fellendülés, amely 300%-os növekedést jelent a 2022 novemberi mélypontja óta, a Bitcoin piaci kapitalizációját közel 1,35 billió dollárra emelte.

A kriptópiac teljes értéke jelenleg 2,5 billió dollár körül mozog, megközelítve ezzel minden idők legmagasabb értékét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a fellendülés nagyrészt a Bitcoin ETF-ek elindításának köszönhető, amelyek több mint 7 milliárd dollárnyi befektetést vonzottak, leegyszerűsítve a befektetők számára a Bitcoinhoz való hozzáférést.

Az USA jegybankjának alacsonyabb kamatlábakra vonatkozó várakozása tovább táplálta ezt a rallyt, növelve a kriptovaluták mint befektetési eszközök vonzerejét.

Mindeközben a kriptoipar kedvezőbb szabályozási környezetet kapott az Egyesült Államokban, köszönhetően a SEC elleni bírósági győzelmeknek, ami fokozta a befektetői bizalmat.

A mai piacon fontosabb, mint valaha, hogy képesek legyünk felfedezni az ígéretes digitális eszközöket, megértsük a piaci trendeket és azt, hogy hogyan ismerjük fel a potenciális növekedést, hogy tőkét kovácsoljunk a virágzó kriptopiacból.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy potenciálisan sikerre pozícionáld magad, olvasd tovább.

ScapesMania: A potenciális Game-Changer felfedezése

A kriptopénz dinamikus világában a ScapesMania úttörőként tűnik fel, elutasítva a hagyományos piramisjátékokat, hogy hiteles kapcsolatot alakítson ki a közönségével.

A játékosok itt elmerülnek a játék és a kripto zökkenőmentes ötvözetében, míg a Web3 rajongók befolyást gyakorolnak a projekt pályájára, alakítva az ökoszisztéma sorsát.

A Web2 és a Web3 világának összekapcsolásával a ScapesMania úttörő szerepet játszik abban, hogy minden érintett fél nyerjen.

Lenyűgöző debütálás és rugalmas növekedés

A rendkívül sikeres, 6 millió dolláros előértékesítést követően a ScapesMania a PancakeSwapon tartotta várva várt debütálását.

A kereskedelem első napja minden várakozást felülmúlt, a token árfolyama figyelemre méltó rugalmasságot mutatott, ami erős tokenomikáját és ígéretes jövőjét bizonyítja.

Csak az első napon a birtokosok száma 18,41K-nál állapodott meg, a kereskedési volumen pedig 2,25 millió dollárra ugrott.

solana

Ráadásul a $MANIA gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett. A múló ICO-kkal ellentétben a ScapesMania szilárdan megalapozta magát, mint komoly szereplő a felvirágzó kriptopiacon.

altcoin

Rengeteg előny a $MANIA tulajdonosok számára

A ScapesMania lendületének növekedésével a $MANIA tokenek tulajdonosai előnyök kincsesbányáját szabadítják fel:

  • A robusztus tokenomika elősegíti a stabilitást a stratégiai szűkítés és a megszolgálási mechanizmusok révén.
  • A DAO irányítás lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szavazással aktívan részt vegyenek az ökoszisztéma fejlődésének alakításában.
  • A staking programok további jutalmakat kínálnak a token-tulajdonosok számára, ösztönözve a hosszú távú elkötelezettséget.
  • A tokenek hasznosságának bővítése növeli a $MANIA funkcionalitását, túlmutatva a puszta hype-on, és magában foglalja a játékbeli valutaként való integrációt, a fejlődő DAO-n belüli szavazati jogokat és a közösségi jutalmakat.
  • A BlockSafu jóváhagyási pecsétje a ScapesMania okosszerződésén a megbízhatóságot és biztonságot biztosítja minden résztvevő számára.

A közösségi buzgalom

A ScapesMania a különböző platformokon keresztül lelkes beszélgetéseket vált ki a kriptoközösségen belül.

A tekintélyes szellemi vezérek jóváhagyásai hitelesebbé teszik, és még a 20 000 dollár feletti befizetéseket végző bálnák figyelmét is felkeltik.

Ezt a sikert nagyrészt a szenvedélyes közösségnek köszönheti, amelynek a csapat szívből jövő elismerését fejezi ki. Ne feledjük azonban, hogy ez még csak a kezdet – az előttünk álló út még fényesebbnek tűnik.

 

A jövőkép

A ScapesMania az alapgenerálási célok túlteljesítésével ambiciózus célokat tűzött ki a jövőre nézve.

A termékfejlesztés elsőbbséget élvez, a bevált játékfejlesztőkkel való együttműködés és a belső tehetségkutató az innováció motorja.

A csapat a látnok vezérigazgató irányítása alatt folyamatosan finomítja az elképzeléseket, biztosítva a célközönséggel való összhangot.

A bevezetés utáni átfogó marketingstratégia biztosítja a kiterjesztett elérési erőfeszítéseket, és minden egyes lépéssel új magasságokba repíti a ScapesManiát.

A ScapesMania előértékesítési sikere, amely meghaladta a 6 000 000 dollárt, valamint a több mint 18 400 tulajdonosból álló bázis, a több mint 60 000 tagot számláló közösség és a 75 000 látogatót meghaladó havi átlagos forgalom egyértelműen a csapat kivételes marketingkészségét mutatja.

Merüljön el a ScapesMania világában

A PancakeSwapon való káprázatos debütálással és innovatív játékkoncepcióval a ScapesMania fényesen ragyog a kriptouniverzumban. A token a tőzsdei bevezetés után is stabilan tartja árfolyamát, amit az erős kezdeti támogatás és az új tulajdonosok beáramlása is támogat.

Mivel a projekt virágzik a közösségi elkötelezettség, a fejlesztés előrehaladása és a marketingkezdeményezések terén, a jövő határtalan potenciállal kecsegtet.

Indulj el egy izgalmas utazásra a ScapesManiával! Ne hagyd ki – biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on most, és légy része a több mint 18.000 fős, élénk közösségnek.

>>> Csatlakozz a virágzó közösséghez – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Magic Square (SQR): A Web3 alkalmazásfejlesztés katalizátora

A Magic Square (SQR) egy jelentős lépést tett azzal, hogy 66 millió dollár értékű SQR-t különített el az ökoszisztéma támogatási programjához. A kezdeményezést a Web3 téren belüli fejlesztők támogatására szánják, beleértve a decentralizált alkalmazásokat (dApps), játékokat, infrastruktúrát, pénztárcákat, DAO-kat, tőzsdéket, DeFi és CeFi protokollokat.

A 120 millió SQR token finanszírozási felajánlásával a Magic Square (SQR) a Web3 alkalmazásboltok területén meghatározó szereplőként pozícionálja magát, ösztönözve az innovációt és a növekedést.

Az ilyen jelentős támogatás odaítélése aláhúzza a Magic Square (SQR) token értékét és potenciális növekedését. az ökoszisztéma fejlődésébe történő stratégiai befektetés a Magic Square (SQR) iránti kereslet és értékelés növekedéséhez vezethet, ahogy egyre több fejlesztő és projekt csatlakozik a rendszerhez.

A jövő ígéretesnek tűnik a Magic Square (SQR) számára, mivel célja, hogy a Web3 alkalmazások platformjává váljon. A támogatási program valószínűleg sokféle projektet vonz majd, ami növeli a Magic Square (SQR) hasznosságát és keresletét.

A kihívás azonban az ökoszisztémán belül az alkalmazások magas minőségi és biztonsági színvonalának fenntartásában rejlik, biztosítva, hogy azok megfeleljenek a változatos felhasználói bázis igényeinek.

Maverick Protocol (MAV): A Web3 pénztárca-hasznosíthatóságának javítása

A BNB bejelentette, hogy a Web3 tárca felhasználói számára 80 000 dolláros Maverick Protocol (MAV) airdropot indított, ami rávilágít a Maverick Protocol (MAV) növekvő integrációjára és hasznosságára a kriptopénz-ökoszisztémán belül.

A kezdeményezés célja a felhasználók jutalmazása a kereskedésért és a likviditás biztosításáért, bemutatva a Maverick Protocol (MAV) potenciálját a Web3 tárca funkcióinak bővítésében.

Az airdrop bejelentését követően a Maverick Protocol (MAV) árfolyama ugrásszerűen megnőtt, ami az ilyen ösztönzők iránti pozitív piaci hangulatot tükrözi.

Noha az ár némi korrekciót tapasztalt, az airdrop és a kapcsolódó tevékenységek aláhúzzák a token volatilitását és növekedési potenciálját.

A airdrop és az azt követő tevékenységek jelentősen növelhetik a Maverick Protocol (MAV) ismertségét és elfogadottságát.

Mivel egyre több felhasználó foglalkozik a protokollal a Binance Web3 tárcáján keresztül, a Maverick Protocol (MAV) iránti kereslet növekedhet.

A protokollnak azonban kihívást jelent a felhasználói érdeklődés fenntartása és a hasznosságának kiterjesztése a airdropokon túl is a hosszú távú növekedés biztosítása érdekében.

Xai (XAI): A játékra összpontosító új belépő

Az Arbitrum Layer-2 platformon alapuló Xai (XAI) kifejezetten a játékosok számára készült, gyors és hatékony tranzakciókat kínálva. A piacon való megjelenését lelkesedés fogadta, amit az árfolyam-előrejelzések is jeleznek, amelyek szerint a következő egy évben 1,88 dollárra emelkedhet.

A Xai (XAI) árfolyam-előrejelzései optimizmust tükröznek a játékszektorban való elfogadásával és teljesítményével kapcsolatban. Az előrejelzések 1,88 dollárra való emelkedést sugallnak, a játékra való összpontosítás a Xai-t (XAI) a kriptotér jelentős szereplőjévé teheti.

A Xai (XAI) szerencsejáték-iparra való összpontosítása egyedülálló lehetőséget kínál a növekedésre, különösen mivel a szektor továbbra is vizsgálja a blokklánc integrációját.

A Xai (XAI)-nak azonban el kell igazodnia a szerencsejátékok kriptovalutáinak versenyhelyzetében, és biztosítania kell, hogy mind a játékosok, mind a fejlesztők számára értéket nyújtson.

Jito (JITO): A Solana-ökoszisztéma feltörekvő csillaga

A Jito (JITO) jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül, ami annak tulajdonítható, hogy légből kapott, és hogy szerepet játszik a Solana ökoszisztémában. A Jito likvid staking poolt és MEV termékeket kínálva támogatja a SOL-tulajdonosokat a staking jutalmak megszerzésében, miközben fenntartja a likviditást.

A Jito (JITO) árfolyamának 3,93 dolláros történelmi csúcsra emelkedésével a Jito (JITO) erős piaci teljesítményt mutat. A közelmúltbeli emelkedés szorosan kapcsolódik a airdropjához és a Solana ökoszisztémán belül nyújtott hasznosságához.

A Jito (JITO) integrációja a Solanába, valamint a staking és a MEV-kivonás innovatív megközelítése potenciális növekedési pozíciót biztosít számára. A kihívás azonban a lendület fenntartásában rejlik az airdrop után, valamint a kínálatának bővítésében, hogy fenntartsa az érdeklődést és a keresletet.

Következtetés

Lehetetlen biztosan megmondani, hogy mely tokenek fognak az egekbe szökni, és melyek nem, de az egyértelmű, hogy az alkalmi játékpiac iránt egyre nagyobb az érdeklődés.

A ScapesMania, a piaci újonc, az egyetlen olyan választás, amely úgy tűnik, hogy erősen meg tudja tartani ezt a piaci rést. Figyeljen oda, és mindenképpen DYOR.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!