Az elemzések hangsúlyozzák az altcoinok készen állnak a következő bikafutásra

-


Vendégbejegyzés


A kriptobálnák az altcoinokat választják a Bitcoin helyett, ami bizonyítja növekvő népszerűségüket.

A bikás piaci trenddel az elemzők kiemeltek bizonyos altcoinokat, amelyek készen állnak az emelkedésre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetési mintákban bekövetkezett figyelemre méltó elmozdulás megmutatja, hogy ezek az altcoinok mekkora potenciált rejtenek magukban a folyamatban lévő bikafutásban.

A téma alkotja cikkünk lényegét, amely éleslátó perspektívát kínál erre az eseményre.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állt debütálásával, és néhány hét alatt 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

altcoin

A BlastUP dübörgő sikerre készül, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a BlastUP tokeneket kínálja a legalacsonyabb áron.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45%-os, tetemes kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP átfogó útiterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozzon a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A NEAR protokoll token emelkedik, és a piaci semlegesség közepette profitot hozhat

A NEAR Protocol token emelkedő pályán van, az elmúlt héten megduplázta az értékét. Az Nvidia AI-konferenciáján aláírt, ez a rally a technológiai tőkeáttétel alapján fenntarthatja a lendületet.

A jelenlegi árfolyam 7,76 dolláron és a legközelebbi ellenállási szint 9,11 dolláron áll, így lehetőség nyílik egy potenciálisan nyereséges felfelé irányuló menetre.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a rövid távú piaci feltételek jelenleg semlegesek, ami óvatos megfigyelést sürget.

Másrészről nyilvánvaló, hogy a közelmúltbeli hullámzás nagyobb piaci vizsgálatra hívhatja fel a piacot, így lehetőséget teremtve az árkorrekcióra.

A legközelebbi támaszszintek, amelyek 2,97 és 2,07 dollárnál vannak, aláhúzzák a lehetséges kockázatokat.

A hosszú távú kilátások azonban kedvezőnek tűnnek – mind a 10 napos, mind a 100 napos simple moving average vételi lehetőséget javasol.

A hosszú távú stratégia ezért kihasználhatja a NEAR jelenlegi hullámát a nyereség előmozdítására.

Az Aptos jövőbeli teljesítménye: A lehetőségek és kockázatok elemzése

Az Aptos jelenlegi árfolyama 13,62 dollár. Mivel az APT 334 millió dollár értékű árfolyama hamarosan elárasztja a piacot, ez némi hullámzást hozhat.

A 15,82 dolláros második ellenállási szintet figyelembe véve, lehet egy fellendülés addig a pontig, ami az Aptos-t potenciálisan gyümölcsöző hosszú távú befektetéssé teszi.

Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy a MACD „Vásárlás” akciót javasol, ami a megnövekedett volumennel párosulva felfelé táplálhatja az árfolyamot.

Ugyanezen az alapon a forgatókönyvek az ellenkező irányba is mutathatnak.

Az előre jelzett nagy beáramlás túlkínálatot okozhat, ami a legközelebbi, 9,07 dolláros támaszszintre való lefelé nyomást kockáztatja. Mi több, a második támaszszint akár 6,41 dollárnál is alacsonyabban van.

Az RSI és a sztochasztikus RSI gyorsan „semleges” értéket mutat, ami az Aptos rövid távú árfolyammozgásával kapcsolatos bizonytalanságot mutatja.

A közelgő volatilitás kétélű kard lehet, amely egyszerre szolgál lehetőségeket és kockázatokat.

Az Optimism Foundation OP tokenértékesítése hatással lehet a piaci volatilitásra

Az Optimism Foundation legutóbbi OP token eladása rövid távú volatilitást idézhet elő.

Miközben a megnövekedett likviditás segíthet a legközelebbi és második ellenállási szintek áttörésében 4,32 és 4,95 dollárnál, a megfelelő elemzési eszközök, mint a MACD és az SMA-10 eladási stratégiákat javasolnak.

Ez egy lehetséges árkorrekcióra utal, mielőtt bármilyen jelentős emelkedő tendencia kialakulna.

Hosszabb távon a token piacának bővülése szilárdabb támaszszinteket rögzíthet.

A jelenlegi 4,13 dolláros árfolyam már a 3,39 dolláros SMA-100 javaslat felett van, ami vételre utal.

Ez a rövid távú piaci ingadozások ellenére betekintést nyújt a fenntartott növekedésbe és az árstabilitásba hosszú távon.

Következtetés

Az altcoinok, például a NEAR Protocol, az Aptos és az Optimism ígéretes potenciálja ellenére a BlastUP a jelenlegi bikafutás éllovasának bizonyult.

A Blast ökoszisztémában való erős jelenlétével, innovatív koncepciójával és jelentős előértékesítési sikerével a BlastUP jól példázza az altcoinok által kínált nagy potenciálú lehetőségeket a kriptoterületen.

Az elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat által támogatott projekt jó úton halad afelé, hogy forradalmat indítson el a blokklánc-startupok arénájában, és a siker új magasságait hirdesse.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!