Így vált kifizetődővé a MicroStrategy Bitcoin-stratégiája ezen a bikapályán

-

A Michael Saylor által vezetett MicroStrategy komoly szárnyalást mutat a tőzsdén.

A Bitcoin (BTC) buzgó elfogadásáról ismert vállalat részvényei elképesztő emelkedésnek voltak tanúi: az értékük csak ebben az évben megháromszorozódott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a meteorikus emelkedés egybeesik a Bitcoin könyörtelen emelkedésével, amely új történelmi csúcsokat döntött.

Ugyanerre utalva Saylor a Yahoo Finance Julie Hymannal készített interjújában a vállalat ambiciózus Bitcoin befektetési stratégiájáról beszélt,

„Nos, úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin a legmagasabb vagyonforma, a világ csúcsterméke, és ez a legjobb befektetési eszköz, így a végcél az, hogy minél több Bitcoint szerezzünk.”

A MicroStrategy 3 számjegyű részvényei

A Bloomberg jelentése szerint a MicroStrategy Inc. részvényei idén több mint háromszorosára emelkedtek, és profitáltak a Bitcoin rekordot döntő rallyjából, ami veszteséget okozott azoknak a kereskedőknek, akik a vállalat ellen fogadtak.

A MicroStrategy elleni shortolók most szembesülnek a szerencsejátékuk következményeivel, mivel a vállalat merész Bitcoin-beruházása megfordította a kockát.

Ez a több mint egy éven át tartó pénzügyi zűrzavar az elmúlt 12 hónapban összesen több mint 4,3 milliárd dolláros veszteséget eredményezett.

Larry Tentarelli, a Blue Chip Daily Trend Report vezető technikai stratégája hozzátette,

„A MicroStrategy shortolása kemény pozíció”.

Lehetséges short squeeze

Ez a mozgás aggodalmakat váltott ki egy potenciális short szorítással kapcsolatban. Mivel azonban a MicroStrategy magas, több mint 22%-os float-ja miatt a short squeeze lehetősége nagyban fennáll.

Ihor Dusaniwsky, az S3 prediktív analitikáért felelős ügyvezető igazgatója megjegyezte,

„Ezek a részvények egyszerre telítettebbek és sokkal inkább kiszoríthatóak, mint az átlagos amerikai részvények”.

A Cowen elemzői Lance Vitanza vezetésével hozzátették,

„A MicroStrategy részvények véleményünk szerint továbbra is vonzó eszköz maradnak a Bitcoin kitettséget kereső befektetők számára”.

A továbbiakban a MicroStrategy szilárd elkötelezettsége a Bitcoin iránt, amelyet a legutóbbi terve is kiemel, miszerint átváltható senior kötvényeket ad el további kriptovásárlásokhoz, megszilárdítja a legnagyobb vállalati Bitcoin-tulajdonosként betöltött pozícióját.

MicroStrategy

Tehát a kincstárában lévő több mint 205 000 Bitcoinnal, 15 milliárd dollár értékben, a MicroStrategy rendíthetetlen elkötelezettsége a Bitcoin iránt erősen ragyog.

Olvastad már? Mi a titka ennek a bikásan táncoló érmének?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!