A vezető úgy gondolja, hogy WIF 10 dollár felé tart – Te mit gondolsz?

-

A kriptopénz piac volatilitása közepette a Dogwifhat (WIF) , egy mém ihlette kriptopénz egy rózsaszín sapkás kutyával, 3,2 milliárd dolláros piaci sapkára ugrott.

Az árfolyamának gyors megugrása azonban a piaci spekuláció és buzgalom felfokozott szintjére utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Különösen Raoul Pal, a Real Vision Group alapítója és vezérigazgatója hozta nyilvánosságra nemrég, hogy tulajdonrésze van a Solana-alapú mém token Dogwifhat-ban.

Ez a közzététel egybeesett a token piaci értékének jelentős megugrásával, amely figyelemre méltó, több mint 40%-os emelkedést tapasztalt.

Pal az X-en jelentette be,

„WIF = Banananananas! +1600% 90 nap alatt, 600% 30 nap alatt, +54% 7 nap alatt”.

Hozzátette továbbá: „Az árfolyamok a következőek voltak:”,

„Nincs olyan mánia, mint a kriptománia… (igen, van egy kis zsákom <2%, nem, nem árulom, pusztán élvezem a mókát).”.

Pal tisztázta, hogy WIF-részesedése nem támogatás, hanem a token iránti izgalom elismerése.

Arthur Hayes, a BitMEX korábbi CEO-ja szintén a WIF támogatója volt. Arra számít, hogy a WIF elérheti a 10 dolláros szintet.

Hayes így nyilatkozott,

„A sapka rajta marad, amíg 10 dollárig elszámolok”.

A mémcoin-mánia

Ez a nyilvánosságra hozatal egy olyan időszakban történik, amikor a WIF piaci értéke először lépte át a 3 dolláros határt.

A WIF piaci értékének ugrásszerű növekedése felkeltette a kereskedők és a szélesebb kriptopénz közösség figyelmét, újraélesztve a mémcoinok iránti érdeklődést a Solana ökoszisztémán belül.

WIF
Forrás: coingecko.com

A WIF a közelmúltban történt megjelenése ellenére gyorsan a negyedik legnagyobb mém tokenné vált, 3,1 milliárd dolláros piaci értékével, ezzel csak a dogecoin-t hagyja alul.

Emellett egy Arkham Intelligence jelentés bemutatta a mém token jövedelmezőségét, idézve egy kereskedőt, aki figyelemre méltó, 33 000%-os hozamot ért el a Dogwifhat hype-ból.

„Solana-szezon van – ismét. A $WIF 1 milliárd dolláros értékelés fölé törésével visszaemlékezünk az egyik kereskedőre, akit majdnem 2 hónappal ezelőtt néztünk meg.”

A WIF erős közösségi háttere

A WIF közössége külön-külön több mint 690 000 dollárt gyűjtött össze a kabalafigurájának bemutatására a Las Vegas-i Sphere rendezvényhelyszínen, ezzel négy nap alatt túllépte a 650.000 dolláros célt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ugyanerről Ansem, egy kiemelkedő kriptokereskedő megjegyezte,

„iight bros, itt az idő, a dogwifhat-ot feltesszük a vegasi Sphere-re””.

Ez mind a közösség elkötelezettségét, mind a token élénk támogatását kiemeli. Mivel a WIF tovább növekszik és fejlődik, a közösség ilyen lelkes támogatása jó előjel a kriptopénzek dinamikus világában való kilátásaihoz.

Olvastad már? Így vált kifizetődővé a MicroStrategy Bitcoin-stratégiája ezen a bikapályán

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!