Az elemző azt jósolja, hogy az M2E tokenek robbanásszerű növekedést fognak mutatni

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin értékének közelmúltbeli zuhanását követően jelentős kriptoliquidációk következtek.

Ebben a környezetben az elemzők potenciális áttörést jósolnak. A fókusz az M2E tokenekre helyeződik át, és robbanásszerű növekedést jósolnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a fejlődés kiemeli a kriptopiacok dinamikus jellegét, és érdekes lehetőséget kínál a felfedezésre.

Step App (FITFI): Fitness és pénzügyi fúzió

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is erősíti.

M2E

A Step App segítségével a rendszeres kocogásod 5 dollártól akár 50 dollárig terjedő összeget is hozhat neked edzésenként!

A FitFi úttörőjeként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, és az egészségrajongók és a kripto rajongók számára egyaránt kínálja a szolgáltatást.

A Web3-al kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételeinek kezelése könnyedén megoldható. Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetésekkel felerősíthetik a jutalmakat és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

A Step App segítségével a lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod át

A Stepben a varázslat a FITFI és KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzésfelszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, vagy exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy fokozzák a fitneszutadat.

A Step 2024-ben még izgalmasabb funkciók és airdropok bemutatására készül, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzon.

Step Up a játékod – Csatlakozz most!

A DEFIT árfolyama és növekedési kilátásai: Az elemzők meglátásai a vételi/eladási ajánlásokról

A DEFIT legutóbbi kockázata olyan kilátásokat hoz, amelyek felfelé mozdíthatják az értékét.

A jelenlegi árfolyam 0,000001001 dolláron áll, ami éppen csak elmarad a második ellenállási szint 0,000001111 dolláros szintjétől.

Az erős támaszszintek a 0,000000196 dollárnál jó jelek lehetnek a folyamatos növekedéshez, amit a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag vételre utaló ajánlott akciója is alátámaszt.

Mégis, van egy másik oldala is az éremnek. A piac folyamatosan ingadozó légkörében a DEFIT a negatív tartomány felé menetelhet.

A 100 napos Simple Moving Average eladást javasol, valószínűleg a nagyobb, 0,000015936 dolláros értékkel való összevetése miatt.

Az RSI és a sztochasztikus mutatók semleges ajánlásai tovább erősítik az óvatos álláspontot. A kibontakozó fejleményeket éberen kell figyelni, mielőtt döntő lépéseket tennénk.

GMT árelemzés: Lehetséges csökkenés vagy hosszú távú növekedési lehetőség

A GMT jelenlegi árfolyama 0,32 dolláron áll, a legközelebbi támaszszint 0,26 dollárnál potenciális csökkenésre utal.

A hosszabb távú 100 napos Simple Moving Average azonban vételi lehetőséget jelez.

Ezért növekedési lehetőség adódhat, ha a GMT túljut a második ellenállási szintjén, a 0,37 dolláron, ami hosszú távú optimista kilátásokat jelez.

Egy másik megjegyzés: a 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,34 dolláron áll, és eladást javasol. Ez a semleges RSI-vel és a Stochastic RSI gyors akciókkal kombinálva rövid távú kockázatokat jelez.

Így még ha a GMT le is győzi a legközelebbi ellenállási szintet, a 0,34 dolláros szintet, hamarosan lefelé irányuló nyomással szembesülhet.

A Genopets Solana-ra történő bevezetése a piaci indikátorok ellenére is felhúzhatja a GENE árfolyamát.

A Genopets nemrégiben történt bevezetése a Solana ökoszisztémában váratlan felfelé ívelést eredményezhet.

Mivel a játék egy „move-to-earn” modellt használ, a népszerűség megugrása közelebb viheti a GENE árfolyamát a legközelebbi ellenálláshoz, a 0,57 dollárhoz, és potenciálisan a második ellenálláshoz, a 0,70 dollárhoz. Ez közép- és hosszú távon elérhető lehet, ha a játék elkapja a fonalat.

A jelenlegi piaci mutatók azonban kevésbé optimisták. Az SMA és a MACD jelek többsége eladási akciót sugall, ami alacsonyabb árakat jelez rövid távon.

Amennyiben a Genopets lépése nem éri el a várt vonzerőt, lehetséges, hogy a GENE árfolyama csökkenhet, tesztelve a legközelebbi támaszt 0,24 dollárnál, vagy akár a második támaszt 0,05 dollárnál.

Sweat Economy: Hosszú távon bizonytalan

Ami a Sweat Economy rövid távú kilátásait illeti, a jelenlegi árfolyam, valamint a támasz- és ellenállási szintek mindegyike 0,01 dolláron áll.

Mivel a MACD-akció vételt jelez, és a rengeteg felhasználónak fizetnek a sétáért, az ár rövid időn belül lendületet vehet.

A Sweatcoin alkalmazásra vonatkozó jelentős felhasználói elkötelezettség jelentős befektetéseket irányíthat át a Sweat Economy felé, ami árfolyam-emelkedést okozhat.

A hosszú távú előrejelzések azonban összetettebbek. A mozgóátlag az elmúlt 10 napban eladási akciót sugall, ami az elkövetkező napokban potenciális árfolyamgyengülésre utal.

A Sweatcoin alkalmazás lenyűgöző növekedése és népszerűsége ellenére a felhasználóknak a sétáért fizető modell fenntarthatósága hosszú távon befolyásolhatja az árfolyamot.

Bár a 100 napos mozgóátlag vételt javasol, ami optimista jövőre utal, a felhasználók idővel potenciálisan elveszíthetik érdeklődésüket, ami áringadozást okozhat.

Következtetés

A kriptópiacon az M2E tokenek robbanásszerű növekedést jósolnak, míg a DEFIT, GMT, GENE és a Sweat Economy érdekes potenciált jelentenek, de egy plusz kockázati réteggel.

A Step App ökoszisztémához kapcsolódó FITFI azonban jelentős ígéretekkel tűnik ki. A piaci helyzetét figyelembe véve valószínűsíthető, hogy a Step App jelentős potenciált rejt magában a jövőre nézve.

Webhely: https://step.app/

Discord: https://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitter: https://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!