A Bitcoin maximalista áprilisra 100.000 dollárt jósol a BTC-nek, de…

-

A Bitcoin (BTC) 2023 negyedik negyedéve óta kétszámjegyű rallyt tart fenn. A piaci tőkeérték alapján vezető kriptopénz 2023 negyedik negyedévében 56,8%-kal emelkedett.

A mostani negyedévben, 2024 első negyedévében a BTC a CoinGecko adatai alapján a cikk írásakor +60%-ot könyvelhetett el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC tartós rallyját kommentálva Fred Krueger, egy sorozatos technológiai befektető, korábbi Wall Street-i kereskedő és Bitcoin maximalista megjegyezte, hogy;

„A Bitcoin kockázat-megtérülési aránya a legjobb, ami valaha is volt”.

A BTC árának kilátásairól a felezési esemény előtt és után Krueger kijelentette, hogy az eszköz áprilisra elérheti a 90.000-100.000 dollárt.

A rövid távú becsült cél tehát 100.000 dollár körül van. A hosszú távú kilátások tekintetében a befektető 200.000 – 1 millió dollárral számol a következő felezési ciklusig, 2028 végéig.

A végső cél a hiperbitcoinizáció során körülbelül 10 millió – 20 millió dollár a következő 20-30 évben.

Krueger szerint a Bitcoin elfogadottsága jelenleg 1% körüli, ha a világ mintegy 8 milliárdos népességéhez mérjük.

Az elfogadás növekedése esetén a legtöbb dolgot Bitcoinban fogják beárazni.

Krueger hozzátette;

„A hozzám hasonló Bitcoin-rajongók úgy vélik, hogy a 21. századot a Bitcoin mint tényleges pénz fogja uralni. Úgy gondoljuk, hogy 50 év múlva a legtöbb dolgot Bitcoinban fogják beárazni”.

A Bitcoin legfontosabb kockázati tényezője

A BTC jövőjére vonatkozó rózsás kilátásoknak azonban egy fő kockázati tényezővel kell szembenézniük. Krueger szerint az Ethereum (ETH) a Bitcoin fő kockázati tényezője.

„Az Ethereum jobban programozható, mint a Bitcoin, különösen akkor, ha a valós világbeli eszközök teljes tokenizálását akarjuk elvégezni. A BlackRock sokat beszél a tokenizációról, mint végjátékról”.

Így egy skálázott, valós világbeli eszközök tokenizálásának forgatókönyve előnyös lesz az Ethereum számára, és veszélyezteti a Bitcoint.

Érdekességképpen Krueger elutasította a szabályozási nyomást, mint a Bitcoinra jelentett fenyegetést.

Megállapította, hogy milliók férnek hozzá a Bitcoin kitettséghez a BTC ETF-eken keresztül, és az amerikai kormány tétovázni fog az ETF-ek kriminalizálásával kapcsolatban.

Emellett a BTC még mindig túlélheti az amerikai szabályozási nyomást, ahogyan azt a 2020-as kínai tiltást követően is tette.

A BTC 70.000 dollár alá süllyed

Időközben a Bitcoin ellenszéllel szembesült a hétvége felé, és március 14-től fokozott rövid távú eladási nyomást tapasztalt.

A cikk írásakor a BTC 68.400 dolláron kereskedett, ami a közelmúltbeli 73.300 dolláros csúcsról csökkent.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A LookOnChain adatai szerint, az eladási nyomás főként a Binance tőzsdén lévő bálnák mozgásaiból származott.

A platform azt állapította meg, hogy 329 millió dollár értékű BTC-t mozgattak a Binance-ra a dömping előtt eladás céljából.

Olvastad már? Egyre olcsóbb az Ethereum használata

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!