Nagyszerű vétel? A bitcoint rekordmértékű 59%-kal a stock-to-flow alatt kereskedik

-

A Bitcoin még soha nem volt ennyire alacsonyan, mint ahol a stock-to-flow előrejelzések szerint lennie kellene.
A Bitcoin (BTC) még soha nem volt ilyen mélyen a célár alatt, mint most – mutatja a héten a stock-to-flow modell.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Július 10-én Lex Moskovski, a Moskovski Capital befektetési igazgatója egy tweetben mutatta meg, hogy a stock-to-flow történelmi pillanatot jelez a Bitcoin tizenkét éves életében.

„Nagyszerű vásárlási lehetőség”

Mivel a BTC/USD kevés jelét mutatja a valódi bikás fellendülésnek, a pár egyre távolabb sodródott attól az árfolyamtól, amelyet a stock-to-flow árfolyammodell számításai szerint kellene elérnie.
A stock-to-flow vitathatatlanul a legnépszerűbb a Bitcoin-előrejelzők közül, és történelmileg meglepő pontossággal követte a BTC árfolyammozgását, minden anomáliát figyelembe véve, hogy érvényes maradjon.
Ahogy arról a Cointelegraph beszámolt, a jelenlegi viselkedés azonban a stock-to-flow-nak is megadja a módját, és mostantól kezdve a célár viszonylagosan még soha nem volt ilyen messze a valóságtól.
„A negatív Stock-To-Flow eltérés a legmagasabb, ami valaha is volt az egész Bitcoin-történelemben” – kommentálta Moskovski.

„Ez egy nagyszerű vásárlási lehetőség, ha hiszel ebben a modellben”.


A Stock-to-Flow Multiple szerint a BTC/USD-nek szombaton 82.703 dolláron kellene lennie. A cikk írásakor a tényleges spot árfolyam 33.850 dollár volt – 59%-kal alacsonyabb.
A modell készítője, PlanB, kitart a 2021-re vonatkozó, komolyan bullish nézete mellett a Bitcoinról, legutóbbi árfolyam-előrejelzése szerint decemberre 135.000 dollár lesz a „legrosszabb forgatókönyv”.
Az elemző jelenleg nem kommentálja az eseményeket, ígérete szerint augusztusban tér vissza, addigra minimális árcélja 47.000 dollár körül van.

Forrás: BuyBitcoinWorldwide.com

Stock-to-flow komoly medvehívásokkal néz szembe

PlanB soha nem zárta ki, hogy a stock-to-flow bármikor érvénytelenné válik, és ez valósággá válhat, ha a legmedvésebb forgatókönyvek lépnek életbe.
Ezek között van egy 10.000 dolláros figyelmeztetés Scott Minerdtől, a Guggenheim vezetőjétől, aki a héten azt állította, hogy a jelenlegi körülmények között „semmi ok” nincs arra, hogy Bitcoint vásároljon.

Más adatok arra utalnak, hogy a Bitcoin fundamentumai meghosszabbodnak, míg a december a történelmi precedenseknek megfelelően ismét eladási nyomást hozhat.

Olvastad már? Naponta 50.000 új Bitcoin-entitás csatlakozik a hálózathoz

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!