Nagyot dobhat az Ethereumon a Constantinapole

-

Ez az év nem volt túl kegyes az ethereum számára, 2019-ben azonban ez megváltozhat a sokak által hosszú ideje várt Constantinople frissítéssel.

Olvastad már? A tőzsdei összeomlás a bitcoin felé tereli a befektetőket?

Nem titok a kriptopiacban, hogy egy nagyon változékony terület. Mind kívülálló tényezők, mind pedig belső változások komoly hatással vannak rá, ezért is fontos, hogy megértsük az új trendeket, illetve hogy tájékozottak legyünk a különböző hírek felől.

Az ethereum 2018-ban

2018 a végéhez közeledik. Visszatekintve az évre láthatjuk, hogy ez az időszak nagyon bőkezű volt számos magánszemély és cég számára, az ethereum viszont nem sorolható épp a szerencsés szereplők közé.

Év elejei értéke óta több mint 92%-ot esett az árfolyama. Mindezek tetejébe pár napja még 81 dolláros hideg zuhanyt öntött a befektetőkre. Némi megnyugvásra ad okot, hogy a cikk írásakor azért már sikerült elérnie a 124 dolláros árfolyamot, valamint a 13.6 milliárd dolláros piaci kapitalizációt.

A hamarosan megjelenő Constantinapole hard fork után sokkal jobb eredményekre számítanak a szakértők.

A Constantinapole Fork

A forkolást 2019 januárjára időzítették, és az elmondások szerint ez lesz a rendszer eddigi legnagyobb fejlesztése. Alex Krüger egy ismert kriptopénzszakértő szerint ez a fejlesztés nagy mértékben befolyásolja majd az Ethereumot.

Twitter-oldalán a következőt posztolta:

„Az Ethereum Constantinapole fork a 7.080.000. blokknál történik meg, 2019. január 16. környékén. A Constantinapole 3-ról 2 etherre csökkenti a blokkjutalmat, csökkentve ezzel az új etherek kibocsátásának gyorsaságát. Hosszú távon ennek határozottan bullish hatássa lesz.”

Krüger szerint ez a fejlesztés nagyban befolyásolhatja, az ethereum értékét a bitcoinnal szemben.

Számos fejlesztés történt már az Ethereum hálózatán, és eddig mindegyik másképp befolyásolta az árfolyamot. Éppen ezért is nehéz megjósolni milyen következményekre számíthatunk.

Azt is hozzátette, hogy ha az ether ára a fejlesztés után 155 dollár körül lesz, akkor csak azok a bányászok könyvelhetnek el veszteségeket, akik kilowattóránként legalább 0.075 dollárt fizetnek a villamos áramért.

Az Ethereum és az ICO-piac

Mostanság azonban nem csak Krüger emlegette az Ethereumot, Arthus Hayes, a BitMEX ügyvezető igazgatója szintén abban reménykedik, hogy a hálózat újra feléleszti majd az ICO-piacot.

Hayes szerint a közeljövőben újra lendületet kapnak majd az ICO-k és ez nagy hatással lesz az Ethereumra.

„Az Ethereum legfőbb felhasználása az ICO-kban rejlik, amelyek piaca jelenleg halott. Ha újra lesznek ICO-k akkor az ether agresszív áremelkedésnek indulhat és nagyon gyorsan elérheti a 200 dollárt. Nagyjából 12-18 hónapot jósolnék ennek a folyamatnak.”

Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép estét!

4 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!