A tőzsdei összeomlás a bitcoin felé tereli a befektetőket?

-

Ran NeuNer, a CNBC kriptokereskedőinek házigazdája úgy gondolja, hogy a részvénypiac bedőlése megnöveli majd a bitcoin, ether és más altcoinok kereskedési volumenét.

Olvastad már? A rövid távon gondolkozó befektetők kerüljék a kriptót

Azon a véleményen van, hogy a részvényválság arra ösztönzi majd az alapkezelőket, hogy a bitcoinra irányítsák a figyelmüket. Ezt egyébként a karácsonyi szezon hatalmas, 20 milliárd dolláros volumene is bizonyítja.

Ran NeuNer Twitteren osztotta meg nézeteit:

„A részvénypiac korrekciója jól jön majd a BTC-nek. Egy ponton az alapkezelők a részvényeken, kötvényeken, illetve az aranyon túli világot is felfedezik majd. A jelenlegi masszív korrekciót elnézve, a BTC olcsó és vonzó lehet számukra.

Tokenlistázások

A változás szelét a váltók is megérezték, így igyekeznek minél több kriptopénzt kereskedhetővé tenni. Az XRP-t nemrég alapeszközként listázta a Binance, illetve két másik kriptováltó: az ausztrál BTCEXA és az indiai COINDCX. Mindkét platform bejelentette, hogy szeretnék megnövelni az XRP-t is tartalmazó kereskedőpárok számát.

Hivatalos bejelentésében a BTCEXA azt írta:

„Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, miszerint a BTCEXÁ-n alap kereskedőpárként listáztuk az XRP-t. A jelenleg elérhető párok az XLM/XRP, valamint az ADA/XRP.”

A CoinDCX szintén:

„Örömmel jelentjük, hogy mától új XRP piacot nyitottunk!”

Black Friday-ra felkészülni

Mintha csak valamelyik nagy amerikai áruház készülődne Black Friday-ra, valami hasonló zajlik most a kriptopénzek esetében is. Az Ethereum mainnetjén, a Raiden Networkön nemrég telepítették az Alpha megoldást, hogy növeljék a skálázhatóságot és a biztonságot.

„A Red Eyes-t, azaz a Raiden Network első verzióját sikeresen telepítettük az Ethereum mainnetjén.A kiadással az az elsődleges célunk, hogy az okosszerződéseket és az alapvető protokollt is komoly teszteknek vethessük alá a mainneten. Hogy ezt biztosítsuk, közösségi bug kereső programot indítottunk. Erről itt tudhatsz meg többet.”

Az EOS mostantól elérhető a Travalán is, egy olyan platformon, amelyen keresztül több mint félmillió hotelt foglalhatnak le a felhasználók, bitcoin, XRP, ether vagy litecoin segítségével. Az Ellipal tárca már támogatja a Stellart – ezt a tárcát egyébként okostelefonok számára hozták létre.

Mindössze hat hónappal azután, hogy a TRON elvált az Ethereum hálózatától, hatalmas sikereket aratott. Mostanra már méltó ellenfele lett a harmadik legnagyobb kriptopénznek. Több mint egymillió felhasználójával szeretnének a decentralizált alkalmazásfejlesztés vezető ökoszisztémájává válni.

Forrás: btcnn.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

4 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!