Nagy elbocsátások jönnek a Bitpandánál

-

Az osztrák kriptoplatform, a Bitpanda is csatlakozik azon vállalatok egyre növekvő listájához, amelyek tömeges elbocsátást jelentettek be, mivel célja, hogy „pénzügyileg egészségesen jöjjön ki ebből” a könyörtelen medvepiac közepette.
Az elmúlt hetekben a medvepiac számos ökoszisztéma számára számos katasztrofális eredményt hozott, mint például a Terra (LUNA) és az Abracadabra Magic Internet Money (MIM) fiaskója.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitpanda az első sorból volt szemtanúja az összeomlásoknak, és meghozta azt a „nehéz döntést”, hogy nagyjából 730 főre csökkenti alkalmazottainak számát.
Bár a Bitpandánál történő munkavégzés megszüntetésére intéztetett alkalmazottak pontos számát nem hozták nyilvánosságra, a LinkedIn adatai szerint a vállalat körülbelül 277 teljes és részmunkaidős alkalmazott elbocsátásán dolgozik.
A „The Way Forward” elnevezésű közleményben a Bitpanda azzal támasztotta alá a leépítésre vonatkozó lépést, hogy a bizonytalan piaci körülmények között „robusztusan jól tőkésítettnek” kell lennie.

„Ez egy nehéz, de szükséges döntés, és bízunk abban, hogy az új szervezeti felépítés segít majd abban, hogy cégként koncentráltabbak, hatékonyabbak és erősebbek legyünk.”

A vállalat az alkalmazottaknak olyan támogatási csomagokat kínál, amelyek mentális egészségügyi támogatást, referenciákat és munkavállalói segítő programot tartalmaznak.
A hiper-növekedési fázisáról beszélve, egy olyan idősíkról, amikor a kriptopiac átlépte a 2 billió dolláros piaci kapitalizációt, a Bitpanda megosztotta a belső folyamatokkal és infrastruktúrával kapcsolatos problémákat az új belépők sikeres felvételéhez.

„Elértünk egy olyan pontra, amikor a több csatlakozó ember nem tett minket hatékonyabbá, hanem ehelyett pluszköltségeket jelentett, különösen ebben az új piaci valóságban. Most visszatekintve rájöttünk, hogy a felvételi sebességünk nem volt fenntartható. Ez hiba volt.”

A medvepiacnak jobban megfelelő tömeges átszervezési törekvésekhez csatlakozva az amerikai kriptokereskedő cég, a Coinbase bejelentette a Coinbase Pro szolgáltatásainak bezárását.

Olvastad már? Cristiano Ronaldo futball-legenda NFT-partnerségre lépett a Binance-szal

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!