Mr. Wonderful most bányavállalati részvényekbe tervez befektetni

-

Kevin O’Leary a.k.a. Mr. Wonderful vállalkozó kifejezte érdeklődését a fenntartható energiát használó bányavállalatok részvényeinek vásárlása iránt.
Kevin O’Leary kanadai üzletember kifejtette bányavállalati részvényekbe való befektetési terveit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Anthony Pomplianónak adott interjúban Mr. Wonderful beszámolt a közelmúltbeli közel-keleti utazásairól, amelyek során a Bitcoin (BTC) bányászatába való befektetés lehetőségeit kereste.
A Shark Tank mogulja szerint a közel-keleti befektetők „szuverén bányászati tevékenységeket” keresnek.
O’Leary azt jósolja, hogy a következő 2-3 évben szuverén alapok dönthetnek úgy, hogy befektetnek a Bitcoin-bányászatba.
Az üzletember azonban megjegyzi, hogy az alapok olyan bányászati vállalkozásokat fognak választani, amelyek fenntartható energiát használnak.
A kanadai vállalkozó szerint a környezetvédelemmel kapcsolatos viták miatt a bányászati műveletek környezetbarátsága fontos döntési tényező a befektetők számára.
Az üzletember kifejezte érdeklődését saját bányászati üzemek megnyitása iránt is. Kifejtette azonban, hogy vannak dolgok, amelyeket mérlegelnie kell, mielőtt ez megtörténne.

Kijelentette, hogy a kormányzati jóváhagyásokon kívül a bányászati műveletek potenciális helyszínein élő embereknek is jóvá kell hagyniuk az üzletet.
Ezek mellett a vállalkozó azt is kifejtette, hogy a Bitcoin-bányász tevékenység során a BTC-bevételek nyomon követését is biztosítani kell a cégek mérlegeiben.
Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy megvásárolják a bányavállalat részvényeit, és a részvényeken keresztül BTC-t birtokoljanak. Mr. Wonderful megjegyzi, hogy ezen a folyamaton keresztül fog befektetni a BTC-be.

A Microsoft is szoftvert fejleszt, a Bitcoin is szoftver

Még decemberben O’Leary a kriptó befektetéssel kapcsolatos gondolatait is megosztotta a nyilvánossággal.
A Cointelegraph-nak adott exkluzív interjúban az üzletember kifejtette, hogy a kriptóba való befektetés hasonló a Google-be és a Microsoftba való befektetéshez.

„Ha például a Google-be vagy a Microsoftba fektetsz be, akkor mibe fektetsz be? Szoftverekbe fektetsz be. Miért ne fektetnél kriptóba? Az is szoftver” – mondta.

Eközben a korábbi BTC-kritikus nagyon izgatott a non-fungible tokenekben (NFT) rejlő lehetőségek miatt is.

Mr. Wonderful arra fogad, hogy az NFT-k potenciálisan nagyobbak lehetnek, mint a Bitcoin. Megjegyzi azonban, hogy mindkettőbe be fog fektetni.

Olvastad már? Mike Tyson „all in”-t mondott a Solanára

Forrás: cointelegraph.com

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!