Mr. Wonderful most bányavállalati részvényekbe tervez befektetni

-

Kevin O’Leary a.k.a. Mr. Wonderful vállalkozó kifejezte érdeklődését a fenntartható energiát használó bányavállalatok részvényeinek vásárlása iránt.
Kevin O’Leary kanadai üzletember kifejtette bányavállalati részvényekbe való befektetési terveit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Anthony Pomplianónak adott interjúban Mr. Wonderful beszámolt a közelmúltbeli közel-keleti utazásairól, amelyek során a Bitcoin (BTC) bányászatába való befektetés lehetőségeit kereste.
A Shark Tank mogulja szerint a közel-keleti befektetők „szuverén bányászati tevékenységeket” keresnek.
O’Leary azt jósolja, hogy a következő 2-3 évben szuverén alapok dönthetnek úgy, hogy befektetnek a Bitcoin-bányászatba.
Az üzletember azonban megjegyzi, hogy az alapok olyan bányászati vállalkozásokat fognak választani, amelyek fenntartható energiát használnak.
A kanadai vállalkozó szerint a környezetvédelemmel kapcsolatos viták miatt a bányászati műveletek környezetbarátsága fontos döntési tényező a befektetők számára.
Az üzletember kifejezte érdeklődését saját bányászati üzemek megnyitása iránt is. Kifejtette azonban, hogy vannak dolgok, amelyeket mérlegelnie kell, mielőtt ez megtörténne.

Kijelentette, hogy a kormányzati jóváhagyásokon kívül a bányászati műveletek potenciális helyszínein élő embereknek is jóvá kell hagyniuk az üzletet.
Ezek mellett a vállalkozó azt is kifejtette, hogy a Bitcoin-bányász tevékenység során a BTC-bevételek nyomon követését is biztosítani kell a cégek mérlegeiben.
Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy megvásárolják a bányavállalat részvényeit, és a részvényeken keresztül BTC-t birtokoljanak. Mr. Wonderful megjegyzi, hogy ezen a folyamaton keresztül fog befektetni a BTC-be.

A Microsoft is szoftvert fejleszt, a Bitcoin is szoftver

Még decemberben O’Leary a kriptó befektetéssel kapcsolatos gondolatait is megosztotta a nyilvánossággal.
A Cointelegraph-nak adott exkluzív interjúban az üzletember kifejtette, hogy a kriptóba való befektetés hasonló a Google-be és a Microsoftba való befektetéshez.

„Ha például a Google-be vagy a Microsoftba fektetsz be, akkor mibe fektetsz be? Szoftverekbe fektetsz be. Miért ne fektetnél kriptóba? Az is szoftver” – mondta.

Eközben a korábbi BTC-kritikus nagyon izgatott a non-fungible tokenekben (NFT) rejlő lehetőségek miatt is.

Mr. Wonderful arra fogad, hogy az NFT-k potenciálisan nagyobbak lehetnek, mint a Bitcoin. Megjegyzi azonban, hogy mindkettőbe be fog fektetni.

Olvastad már? Mike Tyson „all in”-t mondott a Solanára

Forrás: cointelegraph.com

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!