Mike Tyson „all in”-t mondott a Solanára

-

Mike Tyson bokszlegenda, más néven „Iron Mike” azt mondta: „all in on solana”. Most azt kérdezi Twitter-követőitől, hogy milyen magasra fog emelkedni a SOL árfolyama.

Mike Tyson arra kíváncsi, milyen magasra fog emelkedni a solana ára

Mike Tyson, minden idők egyik legnagyobb nehézsúlyú bokszolója aktívan tevékenykedik a kriptotérben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután a múlt héten bejelentette, „all in” állapotát a solana (SOL) kriptopénzt illetően, most azt kérdezi 5,7 millió Twitter-követőjétől, hogy szerintük milyen magasra fog menni a kriptopénz ára.
Szombaton így tweetelt: „Mit gondolsz, milyen magasra fog menni a Sol?”

Bár a tweetjéhez a cikk írásakor 2,4 ezer komment érkezett, senki nem adott neki komoly árelemzést a Solana áráról.
Tyson beceneve „Iron Mike” és „Kid Dynamite” volt pályafutása elején, később pedig „The Baddest Man on the Planet” néven vált ismertté.
A múlt héten azt tweetelte, hogy „All in on Solana”, hozzátéve, hogy „Most kaparintott meg egy Catalina Whale-t”.

A tweetjéhez egy képet is mellékelt, amelyen egy, a Catalina Whale kollekcióból származó, non-fungible token (NFT) látható.

A „Bolygó Legrosszabb Embere” saját NFT-vel büszkélkedhet

Iron Mike-nak saját NFT-kollekciója is van az Opensea oldalán, amelyet tavaly augusztusban indítottak el Cory Van Lew művésszel együttműködve.
„A Mike Tyson NFT kollekció egy limitált kiadású NFT-sorozat, amely a Bolygó Legrosszabb Emberének, Mike Tysonnak az ikonikus életét és örökségét ünnepli” – olvasható a kollekció leírásában.
Tyson a múlt héten tweetelt még az NFT-kről: „Mióta belekerültem az NFT-kbe, kriptopartnerségeket keresek, és a DREAM igazán kiemelkedett ezek közül. Ez az első a maga nemében, amivel csak az amerikai tőzsdei órák alatt lehet kereskedni. Forradalmasíthatja a teret és segíthet a kriptoközösség mentális egészségén.”

Mielőtt belevágott volna a Solanába, Iron Mike megkérdezte a rajongóit a Twitteren, hogy melyik kriptopénzt ajánlják. Tavaly júniusban még a bitcoin és az ether között mérlegelt.
Azt tweetelte: „Ti melyiket részesítitek előnyben, a BTC-t vagy az ETH-t?” Ezután megpróbált választani a solana és az ether között. Szeptemberben azt tweetelte: „Solana vagy Ethereum?”
A solana jelenleg az ötödik legnagyobb kriptopénz, a Bitcoin.com Markets adatai alapján mintegy 47 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.
Az coinnal jelenleg 149,84 dolláron kereskednek. A kriptopénz az elmúlt egy év során 4,495%-ot erősödött, de az elmúlt hónapban több mint 15%-ot esett.

Múlt héten a Bank of America bullish jelentést tett közzé a solanáról, azt állítva, hogy a SOL piaci részesedést vehet el az ethereumtól, és a digitális eszközök ökoszisztémájának Visájává válhat.

Olvastad már? NFT-szelfik eladásával lett milliomos egy 22 éves indonéz fiatal

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: BTC-Echo

Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!