Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

-

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele?

Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb gondolatait a Bitcoin jelenlegi ármozgásairól és a potenciális vásárlási lehetőségekről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miközben a Bitcoin egy bizonyos tartományon belül stabilizálódni látszik, Van de Poppe részletes előrejelzést ad arról, hogy mire számíthatnak a kereskedők, és hol érdemes megfontolniuk a következő vásárlásaikat.

Merülj el az elemzésében, hogy megtudd, mit hozhat a Bitcoin jövője – talán a te portfóliód számára is fordulatot hozhat?

A Bitcoin konszolidációs szakasza

Van de Poppe friss elemzésében kiemeli a Bitcoin jelenlegi konszolidációs szakaszát.

Megállapítja, hogy a Bitcoin a jelenlegi szinteken belül stabilizálódni kíván, ami arra utal, hogy ez a konszolidációs időszak a szokásosnál tovább tarthat.

E stabilitás segíthet a kereskedőknek abban, hogy tisztább képet kapjanak a piac következő lépéseiről.

bitcoin
Forrás. X

A spot Ethereum ETF jóváhagyásával az intézményi fókusz az Ethereum felé tolódott, mivel sokan igyekeznek kihasználni az új lehetőségeket a gyors nyereségre.

Ez a váltás jelentős pénzáramlást eredményezhet a Bitcoinból az Ethereumba, ami a kriptopiacon gyakran megfigyelhető tendencia.

A legfontosabb vételi lehetőségek a befektetők számára

Van de Poppe konkrét vételi pontokat azonosít, amelyek jó vételi lehetőségeket jelenthetnek a kereskedők számára.

Kiemeli, hogy ha a Bitcoin 66.000 dollár alá esik, akkor tesztelheti a tartomány mélypontjait, ami ideális pont lehet a vásárlásra.

bitcoin
Forrás: X

Szerinte a legjobb vételi zóna 66.000 dollár alatt lehet, és ha tovább esik, a következő jelentős vételi lehetőség 60.000 dollár körül lenne.

E szintek szoros figyelemmel kísérése kulcsfontosságú a Bitcoin-vásárlás legjobb belépési pontjainak megtalálásához.

Dollar-Cost Averaging: Bölcs stratégia

Van de Poppe azt is javasolja, hogy a kereskedők ebben a konszolidációs időszakban a Dollar-Cost Averaging (DCA) stratégiát alkalmazzák.

E megközelítés lényege, hogy az árfolyamtól függetlenül rendszeresen fix mennyiségű Bitcoint vásárolnak, hogy csökkentsék a volatilitás hatását.

Ezáltal a kereskedők idővel átlagolhatják a vásárlási áraikat, csökkentve a nagy, egyszeri vásárlásokból eredő kockázatot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin-piac helyzete

A cikk írásakor a Bitcoin (BTC) ára 68.678 dolláron áll, ami enyhe csökkenést mutat. A 24 órás kereskedési volumen azonban 20%-kal megugrott, elérve a 18 milliárd dollárt.

A kereskedési aktivitás ilyen mértékű növekedése rávilágít a Bitcoin iránti folyamatos érdeklődésre a kisebb áresés ellenére. A Bitcoin piaci kapitalizációja továbbra is erős, 1,35 billió dollár.

Itt az ideje tehát, hogy Bitcoint vásároljunk? Vegyük figyelembe ezeket a kulcsfontosságú szinteket és a DCA megközelítést, mielőtt belevetnénk magunkat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Pepe (PEPE) az új rallykirály – A Dogeverse lehet a következő kedvencünk?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!