Most a legjobb hozzáfogni a bányászáshoz – mutatjuk miért

-

Belelendültünk a 2019-es évbe – beigazolódni látszanak a túlontúl optimista árjóslatok. A bitcoin ára minden bizonnyal 3000 és 6000 dollár között mozog majd, kisebb kilengésekkel.

Olvastad már? A bitcoin felé fordulnak az argentin lakosok a hatalmas infláció miatt

Elérjük az alsó határt, megfordul a trend, és ősz végére, tél elejére megtapasztalhatjuk az első nagy nyereségeket.
A következő hónapok egyedülálló lehetőséget biztosítanak majd arra, hogy teljes lendülettel belépjünk a kriptobányász-piacra. Ideje hát beugrani, hogy a következő bikát a lehető legjobban ülhessük majd meg.

A bányászat már most is jövedelmező – ha jól csinálod

A kriptobányászat már most elkezdett bevételeket generálni. Az a rövid intervallum, amikor a villamosenergia-árak általánosságban meghaladták a bányászatért járó jutalmat, úgy néz ki, már elmúlt.
A nehezén már túl vagyunk.
Úgy hisszük, most van a legjobb idő arra, hogy elkezdjünk kísérletezni, és megtanuljunk bányászni.
A bányászat nem csak az ASIC vagy a grafikus kártya bekapcsolásáról szól.
Mindig akad valami állítgatni való: az optimális fogyasztás például egy ilyen tényező.

Az extrém profitok ideje újra eljön!

A kriptopénzek piacát a gyakori lufiképződés jellemzi. Amikor az érmék ára emelkedik, a bányászat jövedelmezősége még gyorsabban növekszik.
Ez pontosan az az idő, amikor az ASIC-gépek szállítási ideje hónapokra növekszik, a grafikus kártyákat pedig kiárusítják. Még az általános iskolai pedellus is bányászatba fog, és beépített bányagépekkel felszerelt radiátorok kerülnek az ablakok alá.
Ekkor azonban már késő elkezdeni. Feleslegesen eladósodsz, és mire elkezdenéd megérteni, hogy miről is szól ez az egész, a jövedelmezőség csökkenni kezd, te pedig ott maradsz egy értéktelen hardverrel és pár tízezer kidobott euróval.
Ha azonban most kezded el lassan kiépíteni az infrastruktúrát, és időben készen fogsz állni a lufira, szépen mosolyogsz majd a többiekre, akik a hardverek után fognak szaladgálni.
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:
BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!