A Morgan Stanley egyre nagyobb jövőt lát a Bitcoinban

-

A NYDIG és az FS Investments benyújtotta az SEC-hez egy Bitcoin befektetési alap létrehozására vonatkozó kérelmét. A Morgan Stanley készen áll arra, hogy ügyfeleinek bitcoint kínáljon.
A Morgan Stanley ügyfeleinek hamarosan még több lehetőségük lehet a Bitcoinba való belépéshez.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A New York Digital Investment Group (NYDIG), egy „Bitcoinra szakosodott pénzügyi szolgáltató cég”, és az FS Investments benyújtotta a szükséges papírokat az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC) egy olyan összevont befektetési alap létrehozására vonatkozóan, amely az amerikai Morgan Stanley megabank ügyfeleit célozza meg.
Az ilyen alapok lehetővé teszik a vállalatok és/vagy magánszemélyek számára, hogy a kitettséget szerezzenek a bitcoinban anélkül, hogy az eszközt saját maguknak kelljen tárolniuk.
Az alapok ezt többé-kevésbé a BTC árfolyamának követésével és egy kezelési díj hozzáadásával teszik – bár egyes szolgáltatók a mögöttes eszközhöz képest felárral vagy árengedménnyel kereskedhetnek.
Az SEC-bejelentés szerint a Morgan Stanley „bizonyos elhelyezési és kezelési díjakat kap az általa a kibocsátóhoz közvetített ügyfelek tekintetében”.
Az FS NYDIG Institutional Bitcoin Fund LP lenne a negyedik olyan, Morgan Stanley-hez kapcsolódó alap, amely az intézményi ügyfelek portfólióinak némi kitettséget biztosítana a kriptovalutákban.
A Morgan Stanley először márciusban kínált Bitcoin-alapokat, köztük az FS NYDIG Select Fund, a Galaxy Bitcoin Fund LP és a Galaxy Institutional Bitcoin Fund LP alapokat.
Ez volt az első nagy amerikai bank, amely ezt megtette, bár az alapok magas belépési korlátokkal működnek: az előbbi kettő esetében a minimális befektetés 25.000 dollár; a Galaxy Institutional Bitcoin Fund LP-be való belépés pedig legalább kezdeti 5 millió dollárt kíván meg.

Amint azt a szlogenje is sugallja, az NYDIG még aktívabb volt a kriptofronton. Májusban a Fidelity National Information Services-szel (FIS) együttműködve bejelentette, hogy az egyszerű banki ügyfelek számára tenné lehetővé a bitcoinvásárlást a számlájukon belül.

„Amit mi teszünk, az az, hogy egyszerűvé tesszük a hétköznapi amerikaiak és a vállalatok számára, hogy meglévő banki kapcsolataikon keresztül tudjanak Bitcoint vásárolni””– mondta akkor Patrick Sells, az NYDIG banki megoldásokért felelős vezetője a CNBC-nek.

Ez az ajánlat még nem érte el a „Main Streetet”. A Wall Street azonban előnyben van.

Olvastad már? MicroStrategy további egymilliárd dollárért vásárolna több bitcoint

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!