Mit jelent a Bitcoin növekvő felhalmozódása az elkövetkező időben

-

Jó ideje a Bitcoin (BTC) már kényelmesen a 30.000 dolláros határ fölött kereskedik.

Ennek az emelkedésnek az egyik fő oka a befektetők által az elmúlt hónapokban végrehajtott felhalmozás volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC árfolyamcsökkenése ellenére a befektetők továbbra is bíztak a coinban.

Figyelembe véve a BTC közelgő feleződését, van esély arra, hogy a BTC árfolyama az idei harmadik negyedévben fellendüljön?

A Bitcoin-felhalmozás továbbra is növekszik

Glassnode július 3-i tweetjéből kiderült, hogy a Bitcoin hosszú távú birtokosai növelték az állományukat.

A tweet szerint a BTC hosszú távú birtokosai továbbra is a fokozatos gyűjtögetés rendszerében maradtak.

Az elmúlt 602 napban több mint 1.01 millió BTC-t halmoztak fel, ami 14.47 millió hosszú távú birtokos kínálatában csúcsosodott ki, ami közel 20.000 BTC-vel maradt el a 14.49 milliós ATH értéktől.

Érdekes módon oinonen_t, a CryptoQuant szerzője és elemzője rámutatott arra, hogy a BTC a felhalmozás előtti stádiumban van.

Mivel a felezés a tervek szerint jövőre történik meg, a befektetők várakozásai a coinnal szemben egyre nőnek, ami magas felhalmozódást eredményez.

Az elemzés szerint a Bitcoin pályáját jelenleg több makroszintű tényező is támogatja.

Először is, a Bitcoin a 2024 tavaszi felezés felé tekintve a felezés előtti gyűjtési ciklusra váltott át a Bitcoin az értékesítési ciklusból.

A jelentés azt is megemlítette, hogy a Bitcoint a reflexivitás emeli, a vezető kriptopénz korrelál az olyan részvényekkel, mint a Coinbase, amely idén 138%-kal erősödött.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Számíthatnak-e a befektetők egy újabb Bitcoin-ralira?

A felhalmozás megmutatta hatását a BTC árfolyamán, mivel az 31 000 dollár fölé emelkedett.

A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor 31.011 dolláron kereskedett, több mint 602 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A coin on-chain mérőszámaira vetett pillantás azt sugallta, hogy nem lehet kizárni a további emelkedés lehetőségét, mivel úgy tűnik, hogy a bikák dominálnak a piacon.

A CryptoQuant például kimutatta, hogy a BTC árfolyam-tartaléka csökkenő tendenciát mutat. A metrika csökkenése azt jelentette, hogy a coin nincs eladási nyomás alatt.

Forrás: CryptoQuant

A származékos piac is bikásnak tűnt a BTC-vel kapcsolatban, mivel a finanszírozási rátája magas volt. A BTC aktív címei és a tranzakciók száma is emelkedett a cikkírás idején.

Olvastad már?  Örökre megváltozhat, hogyan rajongunk a sztárokért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!