A Binance új tokent listáz, elég hogy új felhasználókat vonzzon?

-

A közelmúltban a SEC által a Binance ellen benyújtott per hatalmas problémákat okozott a tőzsdének.

A hangulat és a forgalom csökkent, miközben mind a BNB, mind a Binance USD (BUSD) negatív hatással volt rá.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban a Binance folyamatos jogi csatározásai ellenére folyamatosan új fejlemények kerülnek a képbe.

A közelmúltban a Binance bejelentette, hogy a PENDLE-t az innovációs zónában jegyzi, és hamarosan megnyitja a kereskedést ezeknek a spot kereskedési pároknak.

Mi az a PENDLE?

A PENDLE, amely jelentős népszerűségre tett szert a felhasználók körében a kriptoszférában, az elmúlt hónapokban az érdeklődés középpontjába került.

A beavatatlanok számára a PENDLE a Pendle Finance protokoll hivatalos tokenje.

A Pendle Finance egyedülálló megközelítést kínál a hozamot biztosító kriptoeszközök kereskedelméhez, mivel azokat tőke- és hozam tokenekre osztja fel.

A Pendle megoldása, amelyet a kötvények ihlettek, jelentős növekedést eredményezett a kereskedési volumenben és a teljes értékben zárolt (TVL) értékben az Ethereum (ETH) és az Arbitrum (ARB) esetében.

A ve-tokenomics modelljük szerint a vePENDLE tulajdonosai a protokoll által generált bevétel 80%-át, míg a likviditásszolgáltatók a fennmaradó 20%-ot kapják.

Ez teszi a protokollt vonzóbbá a felhasználók számára.

Forrás: Nansen

Miután a Binance bejelentette a PENDLE bevezetését, két PENDLE intézményi cím 4,6 millió PENDLE-t utalt át a Binance-nek, amelyet a kereskedés megnyitása után lehet értékesíteni az EmberCN szerint.

A PENDLE bejelentése a Binance-en új felhasználókat hozhat, növelheti a Binance aktivitását és javíthatja a tőzsdét és a protokollt övező hangulatot.

A Binance állapota

Az elmúlt 24 órában 5,8%-kal nőtt az aktív címek száma a Binance hálózatán. Az aktivitás megugrásának köszönhetően a protokoll által generált bevétel is 14,1%-kal nőtt.

A Binance natív tokenjére, a BNB-re visszatérve, annak árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt héten, a negatív hangulat csökkenésének köszönhetően.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár a BNB vissza tudott állni, ugyanez nem mondható el a Binance stabilcoinjáról, a BUSD-ről.

A BUSD piaci tőkeértéke az elmúlt hónapban tovább csökkent. A csökkenő piaci sapkával párosulva a stablecoin forgalma is csökkent, ami arra utal, hogy a BUSD-vel alacsony aktivitás zajlik.

binance

Olvastad már? Váljon kriptotulajdonossá, hogy az egekbe szökjön a keresete

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!