Mindössze négy kriptós fért fel a Forbes magazin gazdaglistájára

-

A Forbes jelenleg több, mint 2000 dollármilliárdost tart számon 2020-ban, viszont ebből alig maroknyian jönnek a kriptoszférából, és egyiket sem hívják úgy, hogy CZ.

Az április 8-án napvilágot látott listán 2095 milliárdost nevez meg a magazin, és csak négy kriptóban érintett vállalkozó fért fel rá.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A legjobb helyezése a Bitmain társalapítójának, Micree Zhan-nak van a 690. pozícióval, 3,2 milliárd dolláros vagyonnal. A társa, Jihan Wu sincsen túlságosan elmaradva tőle, 1,8 milliárddal az 1307. hely az övé.
A Ripple korábbi ügyvezetője, Chris Larsen közéjük ékelődik be, 2,6 milliárd dollárral a 886. helyre, a negyedik kriptós pedig a Coinbase ügyvezetője, Brian Armstrong. Ő a 2087. helyen áll, egymilliárddal. Négyük összesített vagyona nagyjából 8,7 milliárd USD.
Annak ellenére, hogy a jelentések alapján több, mint egy milliárddal rendelkezik, CZ, a Binance ügyvezetője fura módon nem szerepel a listán. Egy 2018-as cikkben pedig a kriptoipar harmadik leggazdagabbjaként hivatkoztak rá.
A Gemini alapítói, a Winklevoss ikrek pedig csak párban érik el a bekerülési limitet, külön-külön már nem.
A listán főleg a tradícionális pénzügyi területekről érkezők vannak, köztük természetesen a híresen bitcoin-ellenes Warren Buffett, aki jelenleg 75,4 milliárdon ül.
Attól eltekintve, hogy a jelenlegi „maradj otthon” helyzetben a Zoom applikáció bankot robbantott, az ügyvezetője, Eric Yuan már előtte megcsinálta a szerencséjét, újoncként szép, 5,5 milliárdos vagyonnal került fel a listára.

Bitcoin vagy banán?

A blokkláncos, kriptopénzes technológiai cégek komoly befektetéseket kaptak milliomosoktól és milliárdosoktól is, de sokan, akik a hagyományosabb területeken szerezték a vagyonukat – mint amilyen Buffett is –, sokszor elutasítóak a kriptóval szemben.
Mark Cuban például, aki szintén a listán szerepel 4,6 milliárddal, úgy nyilatkozott, inkább banánt szeretne, nem bitcoint.

Olvastad már? A bitcoin következő megállója 23000 dollárnál lesz, ahogy közeledik a felezés

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!