A bitcoin következő megállója 23000 dollárnál lesz, ahogy közeledik a felezés

-

Egyre több adat utal arra, hogy a májusi felezés észrevehető mértékű áremelkedést fog hozni a bitcoin esetében.
Egy új elemzés arra jutott, hogy a vezető kriptopénz tovább emelkedik majd az év folyamán, és meg is haladja az eddigi rekordját.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az árfolyam mozgása tisztán követhető

A Bitcoin Jack néven twitterező elemző nemrégiben osztotta meg a grafikonját, amelyen több indikátor is arra utal, bikás jövő előtt állunk.
https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1247841456481542144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247841456481542144&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Fbitcoin-price-next-stop-23000-as-halving-approaches%2F
A grafikonon a mozgóátlagok és a fibonacci-szintek segítségével van összehasonlítva a mostani időszak a 2013-17 során tapasztalt bikapiaci viselkedéssel. Tiszta párhuzam állítható fel a legtöbb adat alapján.
Így, ha a jelenlegi pálya nem változik meg, a következő 12 hónapban a bitcoin ára emelkedést fog mutatni.
Az elemző nem jósol gyors felugrást, legalábbis nem úgy, hogy az lenne a normális. Inkább a lassabb, de folyamatos emelkedést vízionálja, ahogyan legutóbb is történt, 2018 elejéig. Mindazonáltal a következő pár hónapban új rekordárat láthatunk.

Sok külső körülmény is felhajthatja az árakat

Az ármozgásokról való beszélgetésekben rendre a felezés hatását tekintik a legdominánsabbnak. A felezéssel naponta 900 coinnal kevesebb fog a piacra kerülni, így ha az igény nem változik, ezek értéke meg fog nőni.
Ráadásul egyelőre azt sem tudjuk pontosan, hogy ez hogyan fogja általánosságban befolyásolni a bitcoin elterjedését.
Tágabb kontextusban nézve a kriptoszféra sok más eseménye járhat számottevő piaci hatással.
Például több heti csökkenés után nemrégiben a Bitcoin hálózati aktivitása ismét nőni kezdett. Ezzel együtt az árak is nőttek, és a kereskedők is aktívabbá váltak.
Ráadásul mostanra nagyon egyszerűvé vált a bitcoin-befektetés, a fizikai ATM-ek mellett sok új mód is megjelent, amellyel könnyen válhatunk fiat és kriptó között.
Az is bíztató jel, hogy a blokklánc technológia általánosságban is egyre jobban terjed. Sok új intézmény és szervezet fedezi fel, hogyan lehet a technológia előnyeiből részesülni.
A való világbeli felhasználás egyértelműen meghatározza a kriptoeszközök értékét, és az a faktor a jövőre nézve is viszonylag jó előrejelző.
Ilyen szempontból nézve a bitcoin és a kriptopénzek sosem voltak még erősebbek, mint most.
A pár héttel ezelőtti piaci zuhanás ellenére a kriptoipar tartja magát. A külső körülmények pedig mind bíztatóak a jövőre tekintettel.

Olvastad már? PlanB: a határidős ügyletek nem manipulálják a piacot

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!