Miként lehet megismételni a sikertörténet 1.000-től a milliókig? A legjobb kriptók robbanásveszélyes potenciállal

-


Vendégbejegyzés


A szerény befektetés jelentős vagyonná alakítása sokakat vonzott a kriptovaluták izgalmas birodalmába. A 2024-es bikafutam alatt a hatalmas növekedési potenciál kínálkozik.

Ebben a cikkben a robbanásszerű növekedési potenciált mutató kriptovaluták egy kiválasztott csoportját vesszük górcső alá, azzal a céllal, hogy eligazítsuk azokat, akik a minimális pénzösszegek milliókká alakítását célzó sikertörténeteket szeretnék utánozni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Betekintést nyújt a stratégiákba és trendekbe a bonyolultság nélkül, arra invitálva az olvasókat, hogy fedezzék fel a potenciálisan jövedelmező kripto befektetések kulcsait.

Több, mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze: A BlastUP előértékesítése folytatódik, akár 1000%-os potenciális megtérülést kínálva.

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik főszereplőjévé váljon.

A Blast-on lévő úttörő launchpad már több mint 15.000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Polygon árfolyamtrendjei és előrejelzései

A Polygon (MATIC) árfolyam jelenleg 0,63 és 0,74 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállás 0,82 dollárnál, a támasz pedig 0,59 dollárnál található, és enyhe lejtmenetet mutat, amint azt az 1 hetes -0,15%-os árfolyamváltozás mutatja.

Egy hónapon belül -3,82%-kal, hat hónap alatt pedig -18,17%-kal csökkent. Az utóbbi 10 és 100 nap átlagárai közel állnak egymáshoz, 0,68 és 0,67 dollár körül, ami stabil fázisra utal.

Az 50,07-es RSI semleges piacra utal, míg az alacsony 30,77-es Stochastic érték arra utal, hogy a MATIC alulértékelt lehet.

A 0,001-es MACD szint arra utal, hogy az árfolyam trendje lapos. Az általános mozgás a jelenlegi tartományon belül korrekciósnak tekinthető.

A Starknet árfolyampillanatfelvétele és rövid távú előrejelzés

A Starknet (STRK) árfolyam az elmúlt egy hét és egy hónap során csökkenést mutatott, az árváltozás mértéke -11,05%, illetve -18,21% volt.

A hat hónapos kilátások azonban másról árulkodnak, mivel az árfolyam 445,03%-kal emelkedett.

A Starknet jelenleg 1,11 és 1,35 dollár között kereskedik, az ellenállás 1,51 dollárnál van, a támasz pedig 1,03 dollárnál.

A technikai mutatók azt sugallják, hogy a Starknet legutóbbi ármozgásai inkább korrekciósak, a 31,30-as Relatív Erősség Index (RSI) azt jelzi, hogy alulértékelt lehet, míg az alacsony 9,34-es Stochastic érték ezt az elképzelést támogatja.

A nulla közeli MACD-szint azt sugallja, hogy egyik irányba sincs erős lendület. Összességében a rövid távú gyengeség fennmaradhat, de a hathavi trend feltűnően pozitív.

A Pepe számottevő növekedést jelez, szemmel tartja a kulcsfontosságú ellenállást

A Pepe (PEPE) az elmúlt hat hónapban figyelemre méltó árfolyam-emelkedést ért el, a változás mértéke 746,43% volt.

Jelenleg 0,00000786 és 0,00000942 dollár között árazódik, a PEPE a legközelebbi ellenállási szinthez közelít 0,00001008 dollárnál.

A múlt héten nagyjából 22,95%-kal növelte az értékét, míg a havi növekedés 91,65%-os.

Tekintettel a technikai mutatókra, mint például az alacsony, 33,34-es Relative Strength Index (RSI) és a 7,54-es Stochastic, a piac további árfolyam-kiigazításokat tapasztalhat, mivel a támasz és ellenállás határain belül mozog.

Az árfolyammozgások korrekciósnak tűnnek, ami a befektetői óvatosságra utal, ahogy a PEPE a második ellenállási szint felé navigál a 0,00001163 dollárnál.

A Blur kripto árelemzés és előrejelzés

A Blur jelenlegi árfolyama 0,35 és 0,40 dollár között ingadozik. Az érme nehezen jut túl a 0,44 dolláros határon, de ha megcsúszik, akkor a 0,33 dollár felé eshet.

Ha tovább tekintve sikerül emelkednie, a következő kihívás a 0,50 dollárnál van, lefelé pedig a 0,27 dolláros szint jöhet szóba.

Az érme a múlt héten körülbelül 0,85%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig nagyobb, 6,60%-os esést produkált.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyam 10,21%-kal csökkent. A Blur mozgása jelenleg inkább a kisebb, oda-vissza mozgások felé hajlik, mintsem a nagy ugrások vagy esések felé.

Következtetés

Zárásként elmondható, hogy bár a MATIC, STRK, PEPE és BLUR érdekes lehetőségeket kínálnak, rövid távon nem biztos, hogy jelentős nyereséget hoznak. Helyette a BlastUP emelkedik ki a legnagyobb potenciállal a jelenlegi bikafutás közepette.

A BlastUP ereje az innovatív koncepciójában és a Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik.

E kombináció kedvezően pozícionálja a BlastUP-ot a figyelemre méltó teljesítmény és növekedés szempontjából, így ez az elsődleges projekt, amelyet érdemes figyelniük azoknak, akik meg akarják ismételni a jelentős sikereket.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!