Melyik a legjobb kripto, amit most érdemes megvenni? A top 5 választás rangsorolva

-


Vendégbejegyzés


A piac bővelkedik lehetőségekben, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz.

A befektetők az altcoinok között keresik a következő nagy befutót. Számos lehetőséggel számolva a megfelelő befektetés megtalálása túlterhelő lehet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben öt olyan altcoinon kalauzoljuk végig az olvasókat, amelyek kiemelkednek a jelenlegi piacon, és értékes betekintést nyújtunk a növekedési potenciáljukba.

Kötelező olvasmány mindenkinek, aki megalapozott döntéseket szeretne hozni a folyamatosan fejlődő kriptopénz területen.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25M token már elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

A CYBRO tokenek ebben a szakaszban a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szoros kedvezménnyel kaphatók, ami 200%-os bőkezű megtérülést eredményez.

A tokenek készlete korlátozott, és közel 25M token már elkelt. A minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 200%-os profitot.

Ezzel a CYBRO tokennel a CYBRO-ban elérhetővé válik a cashback, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjai, a staking jutalmak, az exkluzív Airdrop és a biztosítási program.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat a Blast különböző trezorjaiba való befektetéssel, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok stakingjéhez.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 66%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Avalanche meglovagolja a lendületes hullámot, potenciális mozgásokra készülve

Az Avalanche árfolyam a közelmúltban a meghatározott magas és alacsony pontok között ingadozott, a lendület pedig egy lehetséges emelkedésre utal, ha a vevők továbbra is lelkesek maradnak. Az ellenállás és a támasz szintek kialakultak, jelezve, hogy az ár hol fordulhat el.

A pénzérme mozgását átlagosan egy emelkedő trend irányította, ami bikás hangulatra utal a piacon.

A kereskedők figyelik ezeket a trendeket, így az Avalanche hamarosan tesztelheti a következő felső határát.

Az elmúlt hónapok erős teljesítményét tekintve a piac pozitív hangulata további nyereséget hozhat az AVAX számára.

A Memecoin pozitív hangulatot mutat a piaci ingadozások közepette

A Memecoin piaci hangulata az optimizmus jeleit mutatja az elmúlt hónapok változatos teljesítménye ellenére.

Úgy tűnik, hogy az árfolyam egy alacsonyabb tartományban stabilizálódik, és ismételt érintkezéseket mutat hasonló magas és alacsony pontokon, ami egy konszolidációs fázisra utal.

A rövid távú mutatók enyhén a vevőknek kedveznek, és az érme nagyobb visszaesésekből is kipattant, így a légkör óvatosan pozitívnak tűnik.

Ahogy a Memecoin hajlamos a trendek és a társadalmi felhajtás alapján figyelmet kelteni, ez az egyenletes aktivitás felfelé irányuló mozgás lehetőségét jelzi, ha a szélesebb piaci kontextus továbbra is kedvező marad, és támogatni tudja a vásárlói lelkesedés kilengését.

A Solana lendületet kap az erős piaci hangulat közepette

A Solana iránt a piaci hangulat láthatóan pozitív, mivel az elmúlt hónapokban lenyűgöző növekedést mutat.

A legutóbbi trendek erős érdeklődést jeleznek, a valuta gyorsan lepattan az alsó árszintekről és kihívást jelent a felső ellenállási zónák ellen.

A gyors és költséghatékony tranzakciók jól megalapozott hírnevével a Solana növekvő vonzereje mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára ebben az optimista hangulatban valószínűleg hozzájárulhat az árfolyam további kedvező mozgásához a közeljövőben.

A BONK kriptopiaci lendülete: A közelebbi pillantás a hangulatra

A Bonk körüli hangulat óvatosan optimistának tűnik, mivel a jelenlegi árfolyamán belül stabilan tartja értékét.

A legközelebbi árplafonok és -padlók közel vannak, ami a stabilitás időszakát vagy a kisebb értékmódosítások lehetőségét jelzi.

A legutóbbi rövid és hosszabb időszakok átlagárai konzisztensek, ami a jelentős volatilitás hiányára utal.

A befektető magánszemélyek a jelek szerint nem adnak vagy vesznek erőteljesen, ami kiegyensúlyozott piaci érdeklődésre utal.

Ezt az egyensúlyt az elmúlt hónapok lenyűgöző emelkedése után alakult ki. A Bonk technikai kilátásaira hatással lehet a kereskedési aktivitás és a kereskedők körében a közelmúltban megugró népszerűség.

Következtetés

Miközben az olyan altcoinok, mint az AVAX, a MEME, a SOL és a BONK kiemelésre kerültek, kevésbé hordoznak rövid távú potenciált egy újabb belépőhöz képest.

A CYBRO kitűnik, mint a Blast blokkláncra épülő earn marketplace, amely jelentős befolyásra van felkészülve.

Egyedi ajánlata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a blokkláncban rejlő hozamlehetőségek előnyeit.

A 2024-es bikafutás már folyamatban van, így a CYBRO első verziójának második negyedévben történő elindítása kiváló helyzetbe hozza a korai befektetést az előértékesítésen keresztül, ami figyelemre méltó lehetőséget kínál azok számára, akik egy friss és ígéretes projektbe szeretnének befektetni.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!