4 altcoin, amelyet mindenáron el kell kerülnie!

-

Ahogy az altcoinok piaci értéke meghaladja a 276 milliárd dollárt, a Bitcoin 66.000 dollár fölé emelkedése miatt, a befektetők az altcoinokat figyelik a potenciális nyereségért.

A neves kriptoelemző, a CryptoBulle óva int attól, hogy vakon fektessünk be minden altcoinba e bikás trend közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikás trend ellenére a piac továbbra is hajlamos a korrekciókra.

Az altcoinok valószínűleg nem törik meg az ATH-t

A CryptoBulle azt javasolja, hogy a még mindig a 0,382 és 0,236 Fibonacci szintek között lévő altcoinok nem valószínű, hogy áttörik a 2021-es történelmi csúcsukat.

„Rajzoljuk meg a Fibs-t fentről lefelé. A még mindig 0,382-0,236 között lévők valószínűleg nem jutnak a 2021-es csúcsuk fölé” – tweetelte a CryptoBulle, kiemelve a gyenge érméket ebben a kategóriában.

altcoin
Forrás: X

Polkadot (DOT): Robusztus ökoszisztémája és innovatív technológiája ellenére a Polkadot jelenlegi Fibonacci-szintjei arra utalnak, hogy nehezen fogja elérni korábbi ATH-ját.

Filecoin (FIL): Miközben decentralizált tárolási megoldást kínál, a Filecoin piaca jelentős volatilitást mutat a napi grafikonon. Sajnálatos módon a Filecoin az egyik legnagyobb vesztesnek bizonyult a piacon, az elmúlt héten 30%-ot esett.

Axie Infinity (AXS): A play-to-earn modelljéről ismert Axie Infinity jelentős növekedést tapasztalt. A jelenlegi helyzete azonban azt sugallja, hogy potenciális kihívást jelenthet az új csúcsok elérése. Jelen állás szerint az AXS 7,3 dolláron kereskedik, 1 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel.

Cardano (ADA): A Cardano egy népszerű Proof-of-Stake blokklánc, amely az utóbbi időben csökkenő tendenciával szembesült.

Az ADA árfolyama 2024. május elején 0,48 dollár körül mozgott, amely 25%-os csökkenést tükröz az elmúlt öt hónapban. Az elemzők szerint az ADA vagy tovább törhet, vagy folytathatja az oldalazó mozgást.

Óvatosság a befektetők részére

Ezek az altcoinok további áresésnek vannak kitéve, és jelenleg nem biztos, hogy nyereséges belépési pontot kínálnak a befektetők számára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A CryptoBulle elemzése hangsúlyozza az olyan technikai mutatókon alapuló stratégiai befektetési döntések fontosságát, mint a Fibonacci retracement szintek.

A másik oldalon a CryptoBulle még négy olyan top altcoint is azonosított, amelyeket érdemes a befektetési portfóliójába bevonni.

Ezek az altcoinok a közelgő altcoin szezonban megdönthetik az eddigi csúcsokat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!