Mike Novogratz azt állítja, hogy nincs veszélye a Tether futásának

-

Mike Novogratz, a Galaxy Digital Holdings Ltd. alapítója és vezérigazgatója optimizmusát fejezte ki a hagyományos intézményi befektetők kriptopénzpiacra való visszatérésével kapcsolatban, különösen a digitális eszközök világában tavaly bekövetkezett zűrzavar után.

A vállalat második negyedéves eredményt hozó keddi konferenciahívása során Novogratz kiemelte a kriptopiac különböző szektoraiba történő intézményi visszatérést, megjegyezve, hogy érdeklődésük nem korlátozódik a határidős ügyletekre vagy egyes részvényekre, hanem a piac alapvetőbb szintjeire is kiterjed.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legnagyobb stablecoin, a 84 milliárd dolláros piaci értékkel rendelkező Tether témájában Novogratz megnyugtató hangnemet közvetített.

Szilárdan hisz abban, hogy a Tether elleni nagyobb roham kockázata minimális, amit a piacról felbukkanó félelmek miatt néha megkérdőjeleznek.

Miközben Novogratz nagy bizalmát fejezte ki a Tether azon képességével kapcsolatban, hogy képes fedezni a kötelezettségeit, elismerte, hogy a stablecoin kevésbé átlátható offshore műveletei miatt lehetséges „csetepaték a piac peremén”.

A Larry Fink „narancssárga pirula pillanata”

Mike Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója a Bloombergnek adott legutóbbi interjújában megosztotta meglátásait a Bitcoin első számú kriptopénzként való megítéléséről.

Külön kiemelte Larry Fink „Orange Pill Moment”-jét, amely kifejezés a szkeptikusok Bitcoin-hívővé válását jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Larry Fink, aki korábban nem volt hívő, most a Bitcoin mint globális valuta mellett érvel, hangsúlyozva annak megbízhatóságát.

A BlackRock Fink vezetésével egy Bitcoin ETF létrehozását vizsgálja, ami paradigmaváltást jelent a kriptopénz-iparágban.

Olvastad már? A Huobi elsőként kívánja listázni a PayPal stabilcoinját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!