Mike Novogratz azt állítja, hogy nincs veszélye a Tether futásának

-

Mike Novogratz, a Galaxy Digital Holdings Ltd. alapítója és vezérigazgatója optimizmusát fejezte ki a hagyományos intézményi befektetők kriptopénzpiacra való visszatérésével kapcsolatban, különösen a digitális eszközök világában tavaly bekövetkezett zűrzavar után.

A vállalat második negyedéves eredményt hozó keddi konferenciahívása során Novogratz kiemelte a kriptopiac különböző szektoraiba történő intézményi visszatérést, megjegyezve, hogy érdeklődésük nem korlátozódik a határidős ügyletekre vagy egyes részvényekre, hanem a piac alapvetőbb szintjeire is kiterjed.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legnagyobb stablecoin, a 84 milliárd dolláros piaci értékkel rendelkező Tether témájában Novogratz megnyugtató hangnemet közvetített.

Szilárdan hisz abban, hogy a Tether elleni nagyobb roham kockázata minimális, amit a piacról felbukkanó félelmek miatt néha megkérdőjeleznek.

Miközben Novogratz nagy bizalmát fejezte ki a Tether azon képességével kapcsolatban, hogy képes fedezni a kötelezettségeit, elismerte, hogy a stablecoin kevésbé átlátható offshore műveletei miatt lehetséges „csetepaték a piac peremén”.

A Larry Fink „narancssárga pirula pillanata”

Mike Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója a Bloombergnek adott legutóbbi interjújában megosztotta meglátásait a Bitcoin első számú kriptopénzként való megítéléséről.

Külön kiemelte Larry Fink „Orange Pill Moment”-jét, amely kifejezés a szkeptikusok Bitcoin-hívővé válását jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Larry Fink, aki korábban nem volt hívő, most a Bitcoin mint globális valuta mellett érvel, hangsúlyozva annak megbízhatóságát.

A BlackRock Fink vezetésével egy Bitcoin ETF létrehozását vizsgálja, ami paradigmaváltást jelent a kriptopénz-iparágban.

Olvastad már? A Huobi elsőként kívánja listázni a PayPal stabilcoinját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!