A Reddit közösségi tokenek magasra szárnyalnak a Krakenen

-

A Reddit közösségi tokenek kezdeményezése részei, olyan kriptovalutákat hozott létre, amelyek ösztönzik a tartalom létrehozását.

A Moon és Brick nevű tokenek, amelyeket a Reddit közösségének tagjai hoztak létre, az elmúlt héten komoly emelkedést mutattak a kriptodevizák tőzsdéjén, a Krakenen való listázásuk után.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Moon token ára 48%-kal, míg a Brick tokené 443%-kal nőtt az elmúlt héten.

Az Augusztus 7-i bejelentés szerint a Kraken bevezette a Moon és Brick tokenek listázását a spot kereskedéshez és az állandó jövőkbeni ügyletekhez.

A cikk megjelenésének időpontjában a felhasználók csak az Arbitrum Nova hálózaton keresztül tudták letétbe helyezni a két tokent.

A Moon egy közösségi token, amit a r/CryptoCurrency subReddit közösségének tagjai számára hoztak létre.

A tokent jutalmaként adják a felhasználók véleményeikért és posztjaikért. A felhasználók a Moon tokeneket a subRedditen belüli jelvényekre és emojikra válthatják, valamint szavazati jogot is kapnak a r/CryptoCurrency közösségi szavazásain.

A Brick pedig a r/FortNiteBR nevű Battle Royale játék közösségi tokenje.

A Brick-ek a Reddit saját kriptopénz tárcájában, a Reddit Vaultban találhatóak, és a felhasználók Karma pontjaik alapján kapják őket meg minden négy hétben.

A Brick-eket különleges tagságokra és a r/FortNiteBR subRedditen belüli funkciókhoz lehet beváltani.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Moon teljesen hígított piaci értéke a cikk írásának idején 44,3 millió dollár, míg a Brick teljesen hígított piaci értéke 17,0 millió dollár.

A r/CryptoCurrency subReddit 6,6 millió taggal rendelkezik, szemben a r/FortNiteBR 2,7 millió tagjával.

A Reddit 2021 óta indította el a saját kriptovalutáit a Reddit Közösségi Pontok (RCP) kezdeményezés részeként, hogy ösztönözze a tartalom előállítását.

Amikor a felhasználók kicserélik közösségi tokenjeiket jutalmakra, a Reddit fedezi az ügylethez szükséges gas díját.

token
A Kraken tőzsdei bejelentése az r/CryptoCurrency subRedditen

Emellett a token tulajdonosok részt vehetnek irányítási javaslatokban, amelyek új funkciókat vezetnek be a tokenekhez.

Olvastad már? A Huobi elsőként kívánja listázni a PayPal stabilcoinját

Kiemelt kép: Focal Foto

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!