Optimism (OP) technikai elemzés 08.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism (OP)

Az Optimism (OP) bika rallyja egy kulcsfontosságú árszinten megtorpant, miközben az általános kriptopiac továbbra is vegyes jeleket mutat.

Korábban az Optimism figyelemre méltó, 72%-os rallyt indított a júniusi 1 dolláros mélypontról az 1,8 dolláros árszint eléréséig.

Az Optimism árfolyam-visszautasítása ellenére a teljes kriptopiaci volumen 43%-kal nőtt az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap szerint.

Ez további lökést adhat az OP bikáknak, hogy áttörjék ezt az árfolyamküszöböt.

Az Optimism emelkedő trendjét a négyórás időkereten vizsgálva az altcoin az árak emelkedésével egy sor magasabb mélypontot produkált.

Július további nyereséget hozott, mivel a vevők átlépték az 1,4 dolláros ellenállási szintet.

Az Optimism emelkedő trendjét a kereskedési volumen megugrása kísérte, amit az OBV (On Balance Volume) is bizonyít.

Hasonlóképpen, az RSI (Relatív Erősség Index) a semleges 50 felett maradt a közelmúltbeli áresés okozta meredek csökkenés ellenére.

Mindkét mutató arra utalt, hogy a bikák számára még mindig jelentős vételi erő áll rendelkezésre.

A magasabb időkeretre (12órás) való ráközelítés egy medvés megbízási blokkot mutatott az 1,8 dolláros árszinten.

A bikáknak át kell venniük ezt az akadályt, hogy elérjék a 2 dolláros rövid távú célt. Ezt támogathatja a Bitcoin (BTC) kitörése a szűk ársávból (28.800 – 29.300 dollár).

Ha ezt a szintet nem sikerülne elsőre átlépni, akkor a bikák az 1,4-1,5 dolláros árszintnél találnának támaszt.

Ha a medvék e rövid távú támasz alá törnek, az az Optimism medvés irányba fordíthatná az alacsonyabb időkereteken.

Optimism

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!