A Huobi elsőként kívánja listázni a PayPal stabilcoinját

-

A Huobi Global, az egyik kiemelkedő, de szorongatott kriptotőzsde, nagyon bízik abban, hogy partnerséget köt az amerikai fintech óriással, a PayPal-al, amely nemrégiben útjára indította stablecoinját, a PYUSD-t.

Ahogy a Huobi egy ma közzétett közleményében részletezte, a tőzsde közölte, hogy elsőként fogja listázni a PayPal stablecoinját annak érdekében, hogy baráti kommunikációt tartson fenn a blokklánc innovációkat népszerűsítő vezető cégekkel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A PYUSD stablecoin megjelenése megváltoztatta a játékot a Web3.0 ökoszisztémában, mivel ez jelentette az első alkalmat, amikor egy több millió aktív felhasználóval rendelkező mainstream fintech óriásvállalat úgy döntött, hogy dollárral támogatott stablecoint indít.

Bár a Huobi lépése proaktív, a PYUSD tőzsdei jegyzése hosszú távon kölcsönösen előnyös vállalkozásnak bizonyulhat.

A Huobi bejelentése szerint a PYUSD/USDT kereskedési párok listázásával kezdi, és a kereskedési díjmentességgel együtt jár majd, ami egy olyan ösztönző, amely tartósan megmarad.

Annak ellenére, hogy biztos a stablecoin támogatásában, a Huobinak még be kell mutatnia a pontos ütemezést, amely során a PYUSD stablecoin kereskedési pár listázását tervezi.

A PayPal stablecoin által keltett érdeklődés alapján széles körben várható, hogy a közeljövőben több tőzsde is a Huobi Global nyomdokaiba léphet.

A Huobi által a PayPal stablecoin PYUSD számára nyújtott támogatás motivációját jelenleg sok megfigyelő megkérdőjelezi.

A Huobi az utóbbi időben intenzív vizsgálatnak van kitéve, mivel egy olyan tartalékeszközzel állt elő, amely a láncban lévő nyomozók szerint messze elmarad a tényleges tárcákban lévő összegektől.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez az eltérés megkérdőjelezte a tőzsde integritását az utóbbi időben, és bár a kereskedési platform és annak fő alakja, Justin Sun, megjelent, hogy megcáfolja a fizetésképtelenséggel kapcsolatos állításokat, egyes megfigyelők úgy vélik, hogy a PayPal támogatása tökéletes út a kereskedési platformot övező negatív hangulat megváltoztatására.


Olvastad már? A Bitcoin új felhasználói beáramlása reményt adhat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!