Solana (SOL) technikai elemzés 08.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) júniusban erős bikás teljesítményt nyújtott. Az árfolyam június 14-től kezdődően 30 napon belül 14,06 dollárról 32,13 dollárra emelkedett.

A mozgás 128,5% -ot mért, és a SOL magasabb időkeretbeli ármozgása továbbra is a bikáknak kedvezett.

Az elmúlt öt napban a SOL nehezen tudta áttörni a 23,57 dolláros helyi ellenállást.

A Bitcoin (BTC) augusztus 7-én 28.700 dollárig esett, de a cikk írásakor feljebb emelkedett, de valószínűleg kemény ellenállásba ütközött a 30.000 dolláros terület közelében.

A 23,57 dolláros szintet egy sárga vonal jelölte, és a SOL alsó csúcsát jelentette.

Az árfolyam az elmúlt héten a 24,75 dolláros szint alá esés után lefelé tartott.

A bikáknak mégis sikerült megvédeniük a 22,5 dolláros zónát.

Az RSI, amely egész augusztusban a semleges 50 alatt volt, átmászott rajta, ami azt jelzi, hogy a lendület a vevőknek kedvez, és a cikk írásakor egy kitörés látható.

Ezt tükrözte az OBV magasabbra tolódása az elmúlt héten, mivel a Solana éppen a 22,5 dolláros szint felett lebegett, ami fokozott vételi nyomást jelzett.

A CMF is egyetértett ezzel az elképzeléssel, a +0,22-es értékével a piacra irányuló figyelemre méltó tőkeáramlást jelezte.

A 20 és 22 dollár közötti régió jelentős volt a napos grafikonon, mivel június közepétől egy bikás megtörő blokkot jelentett.

A 23,57 dolláros szint korábbi újratesztelése során egy rövid távú swing failure mintázat alakult ki, amelyet egy 22,5 dolláros szintig tartó visszafordulás követett, ezt azonban egy bikás kitörés a cikkíráskor visszafordította, és az árfolyam 24.38 dollárig emelkedett.

Ha ez a lendület folyatodik és a Fibo 38.2% fölé tud emelkedni és tartani is azt ez remek lehetőség a bikáknak.

A SOL rövid távú tartományt alakíthatott ki e két szint között, és ez egy olyan forgatókönyv volt, amelyre a rövid távú kereskedők felkészülhetnek.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!