Mike Novogratz: A bitcoin 2020-ban eléri a 12 ezer dollárt

-

Az egyik legőszintébb befektető szerint a bitcoin 2020-ban visszaállhat a 12 000 dolláros árfolyamra.
Mike Novogratz, a kriptopénzekkel foglalkozó Galaxy Digital kereskedelmi bank társalapítója december 28-án a Twitteren osztotta meg újévi jóslatát, miszerint „a bitcoin 12k fölött zárja az évet.

Novogratz Trumpra és a bitcoinra fogad

A befektető már régóta támogatja a bitcoint, emellett úgy hiszi, hogy Donald Trump legalább 10 millió szavazattal fogja megnyerni a következő elnökválasztást.
Trump nincs oda a kriptopénzekért. Júliusban nyilvánosan kijelentette, hogy természete miatt nem támogatja a bitcoint.
Novogratz hozzátétte, hogy amennyiben Trump nyer, akkor tartja a fogadást, amit egy másik Twitter-felhasználóval egy ether értékben kötöttek.

Mennyi bika lehet már túl bika?

Novogratz 2019-es bitcoinjóslatai meglehetősen vegyesek voltak. Az év során számos alkalommal próbálta azt sugallni, hogy folytonos a bika piac.
Május elején, amikor a BTC/USD árfolyam 6000 dolláron volt, azt mondta, hogy 18 hónap után ismét 20 000 dollárig emelkedhet a bitcoin értéke.
A legújabb összeomlás kicsit visszavett az emberek lelkesedéséből, azonban nem csak Mike Novogratz szerint hozhat nagy változásokat a jövő év.
Ahogy arról, mi is írtunk, számos technikai mutató szerint a bitcoin máris bika irányba indult, annak ellenére, hogy az értéke továbbra is 7000 dolláron van.
Mások azonban nem hajlandóak megállni a 12 000 dolláros becslésnél. John McAfee decemberben megismételte állítását, miszerint a bitcoin 2021-re 1 millió dollárt érhet.
McAfee azonban azt ígérte, hogy nem fog ennyit foglalkozni a kriptopénzekkel, és inkább választási kampányára összpontosítja idejét, akkor is, ha még saját maga szerint sincs esélye a győzelemre.

Olvastad már? Virgil Griffith Ethereum-kutatótól megtagadták az óvadékot

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!