Mike McGlone szerint a bitcoin már befejezte a csökkenést

-

A Bloomberg Intelligence vezető árupiaci elemzője, Mike McGlone nemrégiben azt írta, hogy „a kriptók visszanyerhetik [a] fölényüket”, amikor a Bloomberg egy 2022. november 3-án közzétett jelentésében a bitcoinról és az ethereumról beszélt.

McGlone részletezte, hogy a bitcoin és az ethereum volatilitása a hagyományos eszközökhöz képest alacsony szintre csökkent, és ez a tendencia „a kockázatokat azok ellen billentheti, akik nem halmoznak fel részleges kripto kitettséget”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mike McGlone szerint a Bitcoin és az Ethereum talán elérte a mélypontot, azt mondja, hogy a „kriptók újra előnybe kerülhetnek”.

Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence vezető árupiaci stratégája szerint az olyan vezető kriptoeszközök, mint a bitcoin (BTC) és az ethereum (ETH) a hagyományos kockázati befektetések tekintetében alulról érkezhettek.

McGlone 2022. november 3-án tette közzé a kriptopiacra vonatkozó perspektíváját, és megjegyezte, hogy az ethereum valószínűleg az 1 és 2 ezer dollár közötti tartományban marad, de megelőzheti a bitcoin piaci teljesítményét.

„A mainstreambe való migráció a mi tanulságunk, és amint a por leülepszik a kockázatos eszközök némi visszafordulása után az inflációs nyomás közepette, az Ethereum valószínűleg ismét azt fogja csinálni, amit eddig is – felülmúlja a teljesítményt” – írta a Bloomberg elemzője a „Did Ethereum at $1,000 Mark a Bottom?” című jelentésében.

Mike McGlone

Ebben a hónapban Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence vezető árupiaci stratégája olyan árucikkekről beszélt, mint az arany és a platina, és a bitcoinra és az ethereumra vonatkozó kilátásait is ismertette.

„Az arany … 2022-ben új csúcsokat döntött euróban és jenben kifejezve. A hasonló csúcsok megdöntése a dollárban denominált aranyban jellemzően csak idő kérdése, és úgy látjuk, hogy a nemesfém az első számú jelölt arra, hogy a fémek közül az elsők között érje el a mélypontot” magyarázta McGlone az árupiaci jelentésében.

McGlone már jó ideje bullish a vezető kriptoeszközöket illetően (BTC, ETH), és október első hetében a vezető árupiaci stratéga ragaszkodott ahhoz, hogy mindkét vezető kriptoeszköz „felül fogja múlni a legtöbb fő eszközt”.

Október végi kilátásait megosztva megjegyezte, hogy a BTC „a mainstreambe való átmenetének feltartóztathatatlan szakaszába lép”.

Az elemző továbbá azt mondta, hogy a kriptoeszközök közel lehetnek a mélyponthoz, mivel „úgy tűnik, hogy a levonulásuk nagy részét már befejezték, hiszen a Federal Reserve más eszközökre, például részvényekre összpontosít az infláció megfékezésére tett erőfeszítései során”.

A hagyományos eszközökhöz képest a bitcoin és az ethereum lényegesen kevesebb ingadozást tapasztalt, mutatott rá McGlone.

A vezető árupiaci stratéga azt írta:

„A bitcoin, az ethereum és a Bloomberg Galaxy Crypto Index volatilitása alacsony szintre csökkent a legtöbb más eszközzel szemben, ami a kockázatokat azok ellen billentheti, akik nem halmoznak fel részleges kriptokitettséget.”

A Fed viselkedése alapot építhet a nemesfémnek

Novemberi árupiaci elemzésében McGlone azt is elmondta, hogy szerinte az arany valószínűleg akkor fog jól teljesíteni, amikor az amerikai jegybank úgy dönt, hogy megfordítja az elmúlt öt hónap során érvényesített korlátozó monetáris politikáját.

„A Fed pörölye alapot teremthet a nemesfémnek” – jegyezte meg McGlone árupiaci kitekintésében.

„A Fed mintegy 40 éve legagresszívabb szigorítási ciklusa valószínűleg nem fog leállni, amíg valami el nem törik, és a kötvényárak és a legtöbb deviza dollárral szembeni éles esése a végjáték közeledtét nem fogja jelezni” – mondta McGlone.

Olvastad már? Vöröslik a kriptopiac, nagy bajban az FTX

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!