Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

-

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt.

Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus szint fölé kell emelkednie.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennélfogva boncolgassuk a token jelenlegi teljesítményét, hogy jobban megértsük, hogy a befektetőknek bikarallyra kell-e számítaniuk az ATOM-tól.

Melyik korlátot kell átlépnie az ATOM-nak?

Az ATOM árfolyamának vizsgálata azt mutatta, hogy a CoinMarketCap szerint az elmúlt héten 1,6%-kal csökkent az ára.

A dolgok azonban elkezdtek változni, mivel a napi grafikonja a cikkírás idején zöldre váltott.

A cikk írásakor 9,52 dolláron kereskedtek vele, több mint 3,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

De a CryptoTony szerint egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte, hogy ahhoz, hogy az ATOM folytassa a rallyt, a 10,3 dolláros szint fölé kell emelkednie.

A Hyblock Capital adatainak ellenőrzése hasonló lehetőséget mutatott, mivel a Cosmos likviditása jelentős növekedést regisztrált a 10,3 dolláros határ közelében.

Mielőtt azonban e fölé emelkedne, az ATOM-nak még néhány ellenállási szintet át kell lépnie. Figyelemre méltó, hogy az ATOM likviditása is nőtt a 9,6 dolláros szint közelében.

atom

Forrás: Hyblock Capital

Ezt sugallják a mérőszámok

a Santiment adatainak elemzése azt tárta fel, hogy az ATOM volumene csökkent a múlt héten, ami a befektetők alacsonyabb hajlandóságát tükrözi a token kereskedésére. Az árfolyam-volatilitása meredeken zuhant, ami tovább csökkentette az árfolyam emelkedésének esélyét.

Forrás: Santiment

Ugyanakkor az ATOM továbbra is keresett maradt a derivatív piacon, amit a zöld Binance Funding Rate is bizonyít. Emellett a Coinglass kimutatta, hogy miközben a Cosmos árfolyama enyhén emelkedett, a Open Interest is emelkedett.

Az Open Interest emelkedése azt mutatja, hogy van esély arra, hogy a jelenlegi ártrend folytatódik.

Forrás: Coinglass

Ezután vetettünk egy pillantást az ATOM napi grafikonjára, hogy lássuk, a befektetők számíthatnak-e arra, hogy az ATOM hamarosan 10,3 dollár fölé emelkedik.

Az ATOM MACD-je a bikák és a medvék közötti folyamatos csatát mutatta.

Forrás: TradingView

Mind a Relatív Erősség Indexe (RSI), mind a Money Flow Indexe (MFI) enyhe csökkenést regisztrált, ami aggasztónak tűnt a token bikarallyja szempontjából. Ennek ellenére az ATOM körüli piaci hangulat továbbra is pozitív maradt.

A LunarCrush szerint az ATOM interakciói a múlt héten több mint 110%-kal nőttek. A közösségi dominanciája szintén kétszámjegyű növekedést mutatott.

Pozitív mérőszám volt a Cosmos AltRank-ja, amely javult, ami azt sugallja, hogy egyelőre nem zárható ki a további emelkedés lehetősége.

Forrás: LunarCrush

Olvastad már? A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!