A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

-

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is.

Fogja a blokklánc technológiát, és egy mozgalmat létrehozva az etikus kripto befektetést összekapcsolja a vadvilág megőrzésével.

A Chimpzee CHMPZ natív tokenjének előértékesítése méltón megalapozza a projekt jövőbeli céljait.

A cikk írásának pillanatában 2,4 millió dollárt túlszárnyaló gyűjtésről beszélhetünk, ami azt jelenti, hogy a befektetők kezdik előtérbe helyezni azt, hogy a pénzügyi növekedésüket etikai értékekkel is megspékeljék.

Az előértékesítés tehát elsöprő siker, és a piac tárt karokkal fogadja ezt a profiton túlemelkedni képes kriptopénzt. A CHMPZ token gyakorlatilag magasba emeli a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés ügyét.

Annak ellenére, hogy a Chimpzee már az előértékesítési szakaszainak utolsó, 16. körét rója, a CHMPZ token ára még mindig vonzó a befektetők számára, összege mindössze 0,00155 dollár. 

Ez az ár már csak azért is annyira meggyőző, mert a token az előértékesítés végén megjelenik majd a főbb tőzsdéken, és bevezetési ára 0,00185 dollárra emelkedik. Legyél te is a részese a Chimpzee ígéretes útjának!

Vegyél részt a Chimpzee előértékesítésében

A vízió: A kriptovaluták megóvják a természetet

A Chimpzee-nek rendkívül fontos küldetése van a kriptotérben, és ennek érdekében nem rest kiaknázni a blokklánc erejét sem. Úgy döntött, hogy a projekt bevételeinek nagy hányadát – a sikeres előértékesítésből befolyó összegeket is – vadvédelmi kezdeményezések támogatására szánja.

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez csak olcsó marketingfogás, nem az: a csapatnak valóban komoly elkötelezettsége van az ökológiai megőrzés és az éghajlatváltozás elleni harc iránt.

kripto

Bár a Chimpzee elsőre egy játékos csimpánz mém érmére hajaz, a projekt ennél jóval értelmesebb.

Vegyük például az ökoszisztémáját, amelyet Shop-to-Earn, Play-to-Earn és Trade-to-Earn komponensekkel tűzdelt tele, ráadásul ezek mindegyike egyfajta motivációt ad arra, hogy minél többen csatlakozzanak a projekt természetvédelmi céljaihoz.

Így valósul meg a projekt azon törekvése, hogy a digitális tokeneken túlmutatva valós hatást gyakoroljon a világra.

A Chimpzee-nek digitális NFT útlevelei (NFT Passports) is vannak, amelyek egyfajta kulcsokként szolgálnak az ökoszisztéma előnyeinek feloldásához.

Jó tehát, ha van nálunk NFT útlevél, hiszen magasabb jutalmakhoz, exkluzív kedvezményekhez, és a VIP eseményekhez juttathat bennünket.

Ha a fentieket átgondoljuk, láthatjuk, hogy az innovatív megközelítésű projekt igen vonzó ajánlat a kripto rajongók, és a természetvédelmet támogatók számára is.

Nézd meg a Chimpzee előértékesítését

A felelősségtudatos Chimpzee a remény lámpása

A Chimpzee ICO-ja tehát közeleg a végéhez, de még mindig lehet csatlakozni a befektetői táborához, és véghezvinni valami nagyot.

Neked is szól a felhívásuk, ha szeretnéd összehangolni a pénzügyi és az etikai céljaidat. 

A Chimpzee kripto jutalmazási rendszere aktív részvételhez kötött. A jutalmakat megtalálod a shop-to-earn funkciókkal rendelkező áruházban, az NFT piactéren, és a Zero Tolerance játék során is.

Csak annyi a dolgod, hogy támogasd a nemes ügyeket, és egyúttal tartsd a markod a natív tokenekért. 

Tokenomika és jövőbeli kilátások

A Chimpzee tokenomikájában jelen van az égető mechanizmus, amely köztudottan képes megemelni a token nyílt piaci árát.

A befektetők így jogosan bízhatnak a jó hozamban. A projekt eddig lendületesen haladt előre, és az előértékesítés sikere, valamint a főbb tőzsdékre való jegyzési terv is azt jelzi, hogy lehet vele kapcsolatban hosszú távlatokban gondolkodni.

Hamarosan pedig elindul a teljes platform, az összes várt funkciójával együtt.

Úgy néz ki, hogy a Chimpzee sikeresen egyesíti a kriptovaluták és környezetvédelem hatását, és tulajdonképpen a blokklánc technológiával hoz kézzelfogható ökológiai hatást.

A Chimpzee csapata és befektetői egyaránt büszkék arra, hogy sikerült hozzájárulniuk a namíbiai sivataghoz alkalmazkodott elefántok védelméhez, és több ezer fa elültetéséhez is.

Persze hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a Chimpzee nem profitál a mém érme jellegéből, de az igazság az, hogy messze túl is mutat azon, és inkább egy fenntartható, hosszú távú jövőkép formálására fókuszál.

Fő célja a vadon élő állatok védelme és az éghajlatváltozás elleni fellépés. Nem egy múló trendről van tehát szó, ez egy valóban tartós projektnek ígérkezik.

Más szóval, a Chimpzee anyagi hasznot ígér a befektetőinek, ha hozzájárulnak a környezettudatos ügyekhez. A bolygó jövője tehát részben a Chimpzee felhasználóinak a kezében van.

Chimpzee

Legyél te is egy olyan közösség tagja, amely kész megváltoztatni a világot a digitális eszközök erejével, és teszi mindezt úgy, hogy közben busás profitban is részesül.

Csatlakozz a Chimpzee előértékesítéséhez

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!