Miért érdemes figyelni az XRP-t a következő hétben

-

Ahogy a kriptopiac egy potenciális rallyra készül, az XRP-t is érdemes figyelni.

A technikai elemzés és a jelenlegi piaci körülmények alapján az XRP ármozgása, amely jelenleg a 200 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alatt helyezkedik el, egy lehetséges kitörésre enged következtetni a közeljövőben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az EMA egy kulcsfontosságú technikai mutató, amelyet a kereskedők a piaci trendek azonosítására használnak egy adott időszakban.

Az XRP esetében a 200 napos EMA különösen jelentős, mivel döntő ellenállási szintként működik.

Ha az XRP árfolyama e szint fölé tud törni, az egy jelentős bika trend elindulását jelentheti.

xrp
Forrás: tradingview.com

 

Ráadásul az XRP árfolyamának közelmúltbeli alacsony volatilitása előjele lehet a kitörésnek.

Az alacsony volatilitású időszakok gyakran megelőzik a jelentős ármozgásokat, mivel ezek egy konszolidációs fázist jelentenek, amikor a piac eldönti a következő irányt.

Ebben az összefüggésben az XRP folyamatos alacsony volatilitású mozgása arra enged következtetni, hogy egy döntő piaci elmozdulás küszöbön állhat.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ezt a potenciált a semleges oszcillátorok és mozgóátlagok is alátámasztják.

A semleges mutatók a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utalnak, és az alacsony volatilitás időszakában a vihar előtti csendet jelenthetik.

A 200 napos EMA alatti jelenlegi pozíciója, a folyamatos alacsony volatilitási mozgás és a kedvező piaci feltételek miatt az XRP egy olyan digitális eszköz, amelyet érdemes közelről figyelni a következő hetekben.


Olvastad már? Mennyi tartaléka van a Tethernek (USDT)?

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.15.

Prémium Ripple (XRP) A piaci összeomlás óta a Ripple (XRP) árfolyama korrekciókat szenvedett el, és még nem mutatta a fellendülés jeleit. A rosszabb még hátravan, mivel a token...

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!