Miért érdemes figyelni az XRP-t a következő hétben

-

Ahogy a kriptopiac egy potenciális rallyra készül, az XRP-t is érdemes figyelni.

A technikai elemzés és a jelenlegi piaci körülmények alapján az XRP ármozgása, amely jelenleg a 200 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alatt helyezkedik el, egy lehetséges kitörésre enged következtetni a közeljövőben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az EMA egy kulcsfontosságú technikai mutató, amelyet a kereskedők a piaci trendek azonosítására használnak egy adott időszakban.

Az XRP esetében a 200 napos EMA különösen jelentős, mivel döntő ellenállási szintként működik.

Ha az XRP árfolyama e szint fölé tud törni, az egy jelentős bika trend elindulását jelentheti.

xrp
Forrás: tradingview.com

 

Ráadásul az XRP árfolyamának közelmúltbeli alacsony volatilitása előjele lehet a kitörésnek.

Az alacsony volatilitású időszakok gyakran megelőzik a jelentős ármozgásokat, mivel ezek egy konszolidációs fázist jelentenek, amikor a piac eldönti a következő irányt.

Ebben az összefüggésben az XRP folyamatos alacsony volatilitású mozgása arra enged következtetni, hogy egy döntő piaci elmozdulás küszöbön állhat.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ezt a potenciált a semleges oszcillátorok és mozgóátlagok is alátámasztják.

A semleges mutatók a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utalnak, és az alacsony volatilitás időszakában a vihar előtti csendet jelenthetik.

A 200 napos EMA alatti jelenlegi pozíciója, a folyamatos alacsony volatilitási mozgás és a kedvező piaci feltételek miatt az XRP egy olyan digitális eszköz, amelyet érdemes közelről figyelni a következő hetekben.


Olvastad már? Mennyi tartaléka van a Tethernek (USDT)?

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!