Miért adják el a Litecoin bálnák az LTC-t, az Algotech (ALGT) előértékesítéséért

-


Vendégbejegyzés


A kriptotérben szeizmikus változás történt, mivel a Litecoin bálnák, vagyis a jelentős LTC-tartalékok birtokosai, most stratégiailag elidegenítik állományukat.

E befolyásos befektetők inkább egy ígéretes új szereplőbe, az Algotech (ALGT) folyamatban lévő előértékesítésébe fektetik vissza befektetési tőkéjüket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőke átcsoportosítása a Litecoinból az Algotech előértékesítésébe olyan befektetői hangulatváltozást jelez, amely mélyen gyökerezik a technológiai fejlődés okán, az automatizálás vagy a magasabb potenciális nyereség miatt.

A befektetői félelmek fokozódnak, ahogy a Litecoin nehezen tartja magát a piacon

A Litecoin valaha fényes csillag volt a kripto égboltján. De ahogy a piac negatívba fordult, a Litecoin szerencséje is elszállt.

A Litecoin nagybefektetőknek, vagyis a bálnáknak mindössze 12,03%-a rendelkezik még mindig az eszközzel. Ez mutatja, hogy a legnagyobb érdekeltek kezdik elveszíteni a hitüket.

A Litecoin árfolyamgrafikonja komornak tűnik. Az LTC piaci értéke küzd, hogy megerősödjön és szilárd talajra találjon.

Az emelkedésre tett kísérletek gyors ellenállásba ütköznek, ami folyamatos csökkenő tendenciához vezet, ami tovább erodálja a befektetők bizalmát.

Ez a hirtelen esés azt mutatja, hogy a befektetők elveszítik a hitüket, mivel úgy döntenek, hogy eladják a részesedésüket és másfelé keresgélnek.

Amikor a nagy bálnák eladják a Litecoinjukat, az nyomást gyakorol az árfolyamra, hogy lefelé menjen. A kis befektetők látják, hogy a bálnák távoznak, és aggódni kezdenek.

Elkezdik eladni az LTC-jüket is. Ettől még többen akarnak eladni, ami tovább nyomja lefelé az árat. A befektetőknek Fear, Uncertainty, and Doubt (FUD) érzései vannak a Litecoinnal kapcsolatban.

A Litecoin jelenleg 87 dolláron kereskedik. Az előző nap folyamán szerény, 2,2%-os csökkenést tapasztalt.

Algotech
Forrás: CoinGecko.com

Ez a csökkenés tükrözi a heti teljesítménygrafikonján megfigyelhető hasonló lefelé irányuló mintázatot.

Az 5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 74.529.294 LTC érme forgalomban lévő készletével a Litecoin jelenleg a 19. helyen áll a CoinMarketCap-en.

A 24 órás kereskedési volumene lenyűgöző, 330 millió dollár, ami jelentős aktivitást jelez a kereskedők és befektetők körében.

Az Algotech előértékesítésének harmadik szakasza: 70%-os allokáció igényelve, 0,10 dolláros token ár következik

Egy friss szereplő lépett be a kriptovaluták nyüzsgő világába, felkeltve a befektetők és kereskedők figyelmét.

Az Algotech, egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platform sikeresen összegyűjtött lenyűgöző 4,8 millió dollárt a folyamatban lévő előértékesítés során, ami azt mutatja, hogy erős a kereslet az innovatív ajánlatai iránt.

Az Algotech előértékesítése a harmadik szakaszban van, az allokáció 70%-át már igényelték.

A tokenek jelenlegi ára ebben a szakaszban 0,08 dollár, míg a következő szakasz magasabb, 0,10 dolláros tokenenkénti áron indul.

Izgalmas lépésként az Algotech egy nagyszabású 250.000 dolláros ajándékozást jelentett be, hogy tovább szítsa a lelkesedést és még több résztvevőt vonzzon.

Ennek keretében 10 szerencsés nyertes kap lehetőséget arra, hogy fejenként 25 000 dollár értékű ALGT tokent kapjon, ami jelentős lökést ad befektetési portfóliójuknak.

Az elemzők optimisták: ALGT hamarosan elérheti az 1 dollárt a bevezetés után

Miközben az Algotech előértékesítése egyre nagyobb teret nyer, az iparági szakértők optimizmusuknak adnak hangot a platform natív tokenjével, az ALGT-vel kapcsolatban.

Az előrejelzések szerint az ALGT röviddel a bevezetése után elérheti az 1 dolláros határt, amit a projekt innovatív funkciói és az algoritmikus kereskedési megoldások iránti növekvő étvágy hajt.

A lelkesedés egyik legfontosabb tényezője az Algotech bejelentése egy úttörő új funkcióról, amely forradalmasítani ígéri a kereskedési élményt.

A felület nyilvánosságra hozta a fejlett közösségi kereskedési funkciók integrálásának tervét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és kövessék a sikeres kereskedési stratégiákat az Algotech közösségén belül.

Algotech
Forrás: X

Nagy változást hoz az Algotech a kereskedés világában. A kereskedők számára lehetővé teszik, hogy együtt dolgozzanak és megosszák tudásukat. A felhasználók így segítséget kaphatnak másoktól, és új módszereket tanulhatnak a jobb kereskedéshez.

Az Algotech modern algoritmusokat és fejlett kereskedési eszközöket használ. Emellett erős kereskedői közösséggel is rendelkezik.

Mindezek miatt az Algotech különbözik más kriptokereskedési platformoktól.

Amint az Algotech növekszik és teljesíti az ütemtervét, a szakértők szerint egyre többen akarják majd megvásárolni az ALGT-t, a platform tokenjét. Ezáltal az ALGT a jövőben többet érhet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Ahogy a kriptopiac változik, a Litecoin bálnák távozása és az LTC eladása változást jelez.

Az Algotech ígéretes versenyzőként való felemelkedése, erős előértékesítési finanszírozással és innovatív funkciókkal, magával ragadta az élvonalbeli kereskedési megoldásokat kereső befektetőket.

Az elemzői vélemények pozitívak az ALGT potenciáljával kapcsolatban. A platform célja, hogy elősegítse az együttműködő kereskedési közösséget.

A kriptokereskedelemben bekövetkező váltás színhelye megteremtődött.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!