Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) bikafutása második napja 3,49%-os emelkedéssel folytatódik, az altcoin a 3700 dolláros szint fölött érvényesíti uralmát.

A bika futás közepette a kulcstényező továbbra is az Ethereum Spot ETF és az amerikai SEC.

A piac hangulata pozitív kimenetelre számít, mivel az amerikai SEC a VanEck Ether ETF kérelmének tárgyalását tűzte ki a napirendre.

A pozitív meghallgatás a Bitcoinhoz vagy az aranyhoz hasonlóan a további hitelesség miatt fellendíti az eszközbe történő intézményi és lakossági befektetéseket.

A szélesebb piac és a mögöttes kereslet az Ethereum 4000 dolláros kitörését kecsegteti, nézzük meg közelebbről a chartját.

Vajon az ETH árfolyama folytatja a bikafutást, vagy a kereslet elhalványul a SEC negatív kimenetele után?

Ha hosszú távú perspektívát szeretnénk kapni arra vonatkozóan, hogy az ETH árfolyamának bikafutása eléri-e a 10.000 dollárt, nézzük meg Ethereum árfolyam-előrejelzésünket.

A havi grafikonon az ETH árfolyamának bikafutása egy lekerekítő fenék mintázatot alkot. Ennek a bikás trend folytatásának nyakvonala 4635 dollárnál van.

A szélesebb piaci fellendüléssel együtt járó bikás visszatérés jelenleg a kitörés nagy valószínűségét jelzi.

A 25%-os emelkedéssel a havi bikás bekebelező gyertya a trend folytatását jelzi. Továbbá az ETH árfolyam visszatérése az 50%-os Fibonacci-szint sikeres újratesztelésével kezdődik.

Az 1 napos grafikonon az ETH árfolyama egy egyenesen felfelé haladó, csökkenő ék alakzat bikás kitörését mutatja. A felfelé irányuló trend kihívást jelent a trendalapú 50%-os Fib-szint és a 3800 dolláros szint ellen.

A MACD és a jelzővonalak bikás kereszteződése továbbra is emelkedik és eltér, ami a mögöttes kereslet megugrását tükrözi.

A tágabb piac megérti, hogy az ETH árfolyamának folyamatban lévő rallyja teljesen az Ethereum ETF hírektől függ. Ahogy a piaci guruk előrejelzései 25%-ról 75%-ra nőttek, az általános tendencia bikás.

A SEC döntése azonban független a piactól, és elhalaszthatja a meghallgatást a következő időpontig. Ilyen esetben egy pesszimista hullám növelheti a kínálati nyomást a ETH grafikonokon.

Ennélfogva a vásárlóknak óvatosnak kell lenniük a szóbeszéd megvételénél, mert ez hamarosan átfordulhat a hírek eladási fázisába.

Tehát, vizsgáljuk meg a lehetőségeket, és derítsük ki, hogy az Ethereum árfolyama mindkét szituációban merre fog haladni.

Az Ethereum ETF-et jóváhagyják

Ha az amerikai SEC most csütörtökön jóváhagyja az Ethereum ETF-et, akkor a piac robbanásszerűen beindulhat, és hatalmas hozamokat adhat az Ethereumhoz kapcsolódó altcoinokban.

Az ETH árfolyama maga is kiemelkedő keresletnövekedést tapasztalhat, ami jóval 4600 dollár fölé repítheti az új történelmi csúcsra.

Az ETF elmarad

Ha a SEC elhalasztja a döntését, vagy ami még rosszabb, elutasítja a javaslatot, a piacok minden eddiginél változékonyabbak lesznek.

Az ETH árfolyama a 3600 dolláros támasz alá csúszhat, és tesztelheti a 3273 dolláros szintet. Egy erőteljes profit booking vagy sell-the-news hullám a 3000 dolláros szintet is kockáztathatja.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!