Michael Saylor epikus felhívást intézett

-

Michael Saylor, a MicroStrategy elnöke és társalapítója epikus felhívást intézett a kriptoközösséghez.

„Tanulj meg Bitcoinban gondolkodni. Saylor üzenete egy olyan időszakban hangzik el, amelyben a kriptopiacon mostanában pangás tapasztalható, a Bitcoin és sok más fontos eszköz alig vagy egyáltalán nem mozog.

A Bitcoin pénteken közel egy hónapja a legalacsonyabb árfolyamra esett, 65.005 dolláros mélypontot ért el, mielőtt kissé visszapattant volna.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin árfolyama a cikkírásakor 66.571 dolláron áll a CoinMarketCap adatai szerint, ami 0,40%-os emelkedést jelent a nap folyamán, miközben a piac jelenlegi teljesítménye továbbra is vegyes, mivel egy maroknyi kriptovaluta veszteséget könyvelhet el a 24 órás időkeretben.

Mivel viszonylag nyugodt a piac, egyesek, köztük Saylor, úgy látják, hogy ez az önvizsgálat és a stratégiai gondolkodás ideje, ezért a felhívás, hogy „tanuljunk meg Bitcoinban gondolkodni”.

bitcoin
Forrás: X

Saylor 2020-ban kezdte el a Bitcoin vásárlását inflációs fedezetként és a készpénz tartásának alternatívájaként.

Saylor cége, a MicroStrategy mintegy 12,7 milliárd dollárt halmozott fel Bitcoinban, ami a valaha létrehozott összes Bitcoin több mint 1%-át jelenti.

A piaci kapitalizáció szerint legnagyobb kriptopénz több mint 600%-kal nőtt, mióta Saylor elkezdte a vásárlást.

A Bitcoin idén nagyjából 60%-kal emelkedett, részben a januárban jóváhagyott amerikai Bitcoin spot ETF-ekkel kapcsolatos optimizmusnak köszönhetően.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A MicroStrategy részvényei ugyanebben az időszakban mintegy 135%-kal emelkedtek.

A MicroStrategy a múlt héten 40%-kal 700 millió dollárra emelte átváltható kötvénykibocsátását, és bejelentette, hogy a forrásokat további Bitcoin vásárlására kívánja felhasználni.

Bár Saylor tweetjének kontextusa továbbra is értelmezendő, a „tanulj meg Bitcoinban gondolkodni” felhívás talán arra emlékeztet, hogy a rövid távú piaci ingadozásokon túl a nagyobb képet kell nézni.

Másrészről Saylor üzenete lehet egy felhívás arra, hogy fogadjuk el a kriptovaluták által bevezetett pénzügyi paradigmát, amely alapvető változást jelent az érték és a vagyon megítélésében.

Olvastad már? A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!